blake stil
Moda

Blake Lively, actrita eleganta, dar cu mult sex-appeal. Invata de la ea cum sa te imbarci cu stil

Cand Blake Lively a intrat in lumina reflectoarelor, in 2005, toata lumea a intuit ca numele ei va deveni unul sonor la Hollywood.

Prestatia actritei in "Sisterhood of the Traveling Pants" a fost doar inceputul. Dupa ce a primit rolul principal in "Gossip Girl", s-a transformat rapid intr-o preferata a publicatiilor mondene si a inceput sa faca valuri in lumea modei.

De-a lungul anilor, Lively a devenit prietena multora dintre cele mai mari nume din moda, printre care Anna Wintour si Karl Lagerfeld, care i-au adorat alegerile curajoase de moda. Ea participa adesea la cele mai mari prezentari de moda, imbraca cele mai scumpe haine haute couture si chiar a devenit imaginea unor brand-uri de succes din industrie.

Indiferent ca adopta stilul chic marca Chanel sau impresioneaza in superbe rochii Valentino, Blake Lively isi face mandru alter ego-ul din Gossip Girl, Serena van der Woodsen, si si-a construit un aspect fermecator, elegant, plin de bun gust, dar in acelasi timp foarte sexy.

Iata care sunt elementele preferate de Blake si trucurile la care apeleaza cand isi alege articolele vestimentare:

Poarta rochii foarte scurte


Actrita este mandra posesoare a unor picioare perfecte, asa ca imbraca frecvent rochii scurte si foarte sexy.

Nu se fereste de tinutele de inspiratie masculina


Blake poarta tot mai des salopete, sacouri si pantaloni cu croiala dreapta, la dunga, pe care le completeaza cu machiaje naturale si coafuri elegante.

Ii plac decolteurile foarte adanci


Blake poarta decolteuri adanci, in V, chiar daca nu are un bust generos. De multe ori, faptul ca nu isi scoate pieptul la inaintare, ci se foloseste de atitudine pentru a fi provocatoare, e si mai sexy.

Iubeste rochiile de zeita sau printesa


Pe covorul rosu, ea se inspira din stilul Greciei Antice si poarta de multe ori creatii vintage sau couture, care ii cuceresc pe criticii de moda.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri