Tracey Emin's 'My Bed' To Be Auctioned At Christie's
Divertisment

Photo by Rob Stothard/Getty Images

Artista Tracey Emin a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer: ”În momentul în care am aflat diagnosticul pictam un nodul malign!”

Tracey Emin, artista britanică în vârstă de 57 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an, iar acum a dezvăluit că a suferit o operație în urma căreia organele ei reproductive au fost înlăturate.

În cadrul unui interviu, artista în vârstă de 57 de ani a dezvăluit că medicii i-au descoperit o tumoră malignă pe vezică în primăvara acestui an. Ulterior, ei au decis să o opereze, iar multe dintre organele ei de reproducere au fost înlăturate.

Citește și: Cântăreața Linda Nolan, mărturisiri sfâșietoare despre lupta cu cancerul: ”Mă tem că acest Crăciun va fi ultimul din viața mea!”

Aceasta a dezvăluit, de asemenea, că în momentul în care i-a fost descoperită tumora, ea lucra la o pictură a unui nodul malign.

”Era exact ca tumora de pe vezica mea și am realizat-o înainte să știu că am cancer. E genial.”, a mai mărturisit ea.

Citește și: Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

Emin, care e cunoscută pentru lucrările 1998 My Bed și 1995 Everyone I Have Ever Slept With 1963–1995, a fost diagnosticată cu cancer în primăvara acestui an, iar în timpul verii a fost operată. Deși nu are energia să picteze din nou, ea spune că se simte bine, iar boala este în remisie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri