tom parker
Divertisment

Tom Parker / Instagram

Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

Tom Parker, fostul membru al trupei ”Wanted”, care a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier în fază terminală, a devenit tătic. Soția lui, Kelsey, a născut cel de-al doilea copil în urmă cu o săptămână, însă cei doi au ținut totul secret.

Informația a fost confirmată de către Max George, fostul lui coleg de trup, în timpul unei intervenții în timpul emisiunii lui Lorraine.

Întrebat ce face Tom după ce s-a aflat că a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, Max a dezvăluit că soția lui, Kelsey, a ”născut al doilea copil săptămâna trecută”.

Citește și: Primele imagini cu Tom Parker, diagnosticat cu tumoră de gradul 4 pe creier. Artistul, surprins în timp ce se juca cu fiica lui

”Kelsey a născut al doilea copil săptămâna trecută. Tom e un luptător, va fi bine. Dacă te uiți la noi, să știi că te iubim.”, a transmis fostul lui coleg.

Cuplul nu a anunțat, însă, venirea pe lume a celui de-al doilea copil, însă fanii s-au grăbit să-i felicite pe Twitter.

Tom și Kelsey, care au o fiică în vârstă de 16 luni, au dezvăluit că vor deveni părinți pentru a doua oară la începutul anului. În urmă cu câteva săptămâni, însă, el a anunțat că medicii i-au descoperit o tumoră de gradul patru pe creier, în prezent urmând un tratament cu chimioterapie și radioterapie.

Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”, mărturisea el în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Noi detalii despre Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier inoperabilă: ”Am crezut că am gripă!”

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, cei doi căsătorindu-se în iulie 2018. Un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe, iar la începutul verii au anunțat că Kelsey este din nou însărcinată.

Tom Parker a devenit cunoscut în 2009, în formația The Wanted, iar în 2013 familia lui a fost protagonista unui reality-show pe E!, The Wanted Life.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?