Regina Elisabeta-a a II-a
Divertisment

Regina Elisabeta-a a II-a/ Getty Images

Regina Elisabeta a II-a, o străbunică mândră. Imaginea pe care a făcut-o publică cu prichindeii familiei regale fără să-și dea seama

Regina Elisabeta este, fără doar și poate, o străbunică mândră, iar de curând a făcut publică o imagine nemaivăzută cu prințul George și prințesa Charlotte, copiii lui William și ai lui Kate Middleton.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a găzduit la Castelul Windsor un concert organizat pentru Thomas Trotter. În imaginile surprinse de fotografii prezenți, însă, fanii cu ochi de vultur au observat că Regina are pe birou o fotografie în care apare alături de regretatul ei soț, prințul Filip și de strănepoți - Charlotte, acum în vârstă de șase ani și George, de opt ani.

Regina Elisabeta a II-a, imagine nemaivăzută cu strănepoții ei, prințesa Charlotte și prințul George. Fotografia inedită i-a emoționat

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle vor să o întâlnească pe regina Elisabeta: ”Au nevoie disperată de această legătură!”

Totodată, în imaginea respectivă apar și ceilalți strănepoți ai acesteia, inclusiv Mia, fiica Zarei Tindall, acum în vârstă de șapte ani și fiicele lui Peter Philips - Savannah, de zece ani și Isla, de nouă ani.

Audience at Windsor Castle

Potrivit People.com, fotografia respectivă ar fi fost realizată în 2016, când prințesa Charlotte ar fi avut în jur de 18 luni, iar ceilalți copii ai familiei regale aveau vârste cuprinse între doi și șase ani.

Regina Elisabeta a II-a s-a confruntat cu probleme de sănătate

La sfârșitul lunii octombrie, după ce și-a amânat o vizită în Irlanda de Nord, la sfatul medicilor, regina Elisabeta a II-a a fost internată în spital. Ea și-a petrecut o noapte într-o unitate medicală sanitară din Londra, unde a fost supusă unor investigații medicale.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Suverana ar fi acceptat cu greu sfaturile medicilor

Informația a fost făcută publică la  doar câteva zile după ce regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. De asemenea, ea a fost fotografiată mergând cu ajutorul unui baston.

„După sfatul medicului de a se odihni câteva zile, regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru câteva investigații preliminare, întorcându-se astăzi la Castelul Windsor la prânz și rămâne în stare bună”, se arată în mesajul transmis, joi, de Palatul Buckingham.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri