mila kunis
Divertisment

Ashton Kutcher și Mila Kunis, Foto: Profimedia

Ashton Kutcher și Mila Kunis, video hilar în urma dezbaterii ciudate de la Hollywood: "Pui apă pe copii?! Încerci să-i topești?!"

Luna trecută, Ashton Kutcher și Mila Kunis au declanșat un val de conversații despre obiceiurile de igienă ale vedetelor, când au dezvăluit pentru podcastul Armchair Expert că nu cred că este necesar să își spele copiii cu săpun în fiecare zi. Iar zilele trecute, cuplul a publicat pe Instagram un video hilar, în timp ce le făcea baie copiilor.

În clipul respectiv, cei doi glumesc pe seama dezbaterii iscate cu privirea la frecvența dușurilor printre vedete, în timp ce le fac baie fetiței și baieteulului lor, Wyatt Isabelle (6 ani) și Dimitri Portwood (4 ani).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Pui apă pe copii?! Încerci să-i topești?!" Kutcher țipă în glumă în timp ce copiii cântă la duș. "Este ridicol! Ce se întâmplă?"

Răzând, Kunis răspunde: „Le facem baie copiilor”.

 "E a patra oară săptămâna asta! Kutcher țipă înapoi. "E prea mult!"

Kunis este de acord, la care Kutcher adaugă: "Uleiurile lor de pe corp vor fi distruse! Ce încerci să faci?" „Acest lucru cu scăldatul a scapăt de sub control”, a scris Kutcher în postare.

Dezbaterea bizară de la Hollywood a apărut atunci când, invitați la Armchair Expert , Mila Kunis și Ashton Kuthcer au vorbit cu gazdele Dax Shepard și Monica Padman despre cât de frecvent fac duș.

Shepard, în vârstă de 46 de ani, a insistat că Padman, în vârstă de 33 de ani, „nu ar trebui să renunțe la uleiul natural de pe pielea sa folosind săpun în fiecare zi” și, în schimb, să se spele doar cu apă, iar Kunis, în vârstă de 37 de ani, și Kutcher, în vârstă de 43 de ani, au fost de acord.

Kutcher a adăugat despre baia copiilor: „Acum, iată: dacă vedeți murdăria de pe ei, spălați-i. În caz contrar, nu are rost.”

Alte vedete care au participat la dezbatere

Conversația a determinat și alte vedete de la Hollywood să-și analizeze obiceiurile de igienă.

Jake Gyllenhaal a mărturisit pentru Vanity Fair că „din ce în ce mai mult, baia este mai puțin necesară, uneori”. El a adăugat: „Cred, de asemenea, că există o lume întreagă în care nu se face baie, ceea ce este, de asemenea, util pentru întreținerea pielii, iar noi ne curățăm în mod natural”.

Spre deosebire de el, Dwayne „The Rock” Johnson a confirmat pe rețelele de socializare că este adeptul dușurile zilnice.

"Nu, sunt opusul unei celebrități care nu se spală", a postat Johnson. "Duș (rece) când mă ridic din pat pentru a-mi începe bine ziua. Duș (cald) după antrenament, înainte de muncă. Duș (fierbinte) după ce ajung acasă de la serviciu. Dușul cuprinde spălarea feței, spălarea corpului, exfolierea și cântatul fals."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri