Carla Bruni și Naomi Campbel
Divertisment

Carla Bruni și Naomi Campbell, Foto: Profimedia

Au adus din strălucirea anilor '90. Naomi Campbell și Carla Bruni, împreună pe podium în timpul Săptămânei Modei de la Paris

Naomi Campbell și Carla Bruni au dominatul podiumul de modă în cadrul prezentării noii colecții Balmain, ce a fost găzduită la Paris, la centrul Seine Musicale de pe râul Sena.

Prezentarea de modă, dedicată noii colecții Balmain Primăvară/ Vară 2022, a reunit o serie de nume importante în industria modei în cadrul Săptămânei Modei de la Paris, printre care și supermodelele anilor '90, Naomi Campbell (51 de ani) și Carla Bruni (53).

Proaspăt întoarsă de la Săptămâna Modei din Milano, Naomi Campbell a deschis a doua parte a prezentării de modă înt-o rochie maro, din tricot împletit cu fire aurii, impresionând atât prin silueta de invidiat, precum și mersul inconfundabil, care a fost menționat și într-una dintre piesele lui Beyonce.

Naomi Campbell,

Citește și: Linda Evangelista, imagine rară cu fiul ei după ce a dezvăluit că a fost "desfigurată iremediabil": ”Lumina vieții mele!”

Nici Carla Bruni nu a dezamăgit. Soția lui Nicolas Sarkozy, fostului președinte al Franței, a adus puțin din strălucirea anilor '90 când a defilat într-o rochie albă, scurtă, cu detalii migăloase realizate din perle, ce i-a subliniat talia de viespe și picioarele lungi.

Carla Bruni

Noua colecție Balmain marchează un deceniu de când Oliver Rousting a fost numit directorul de creație al celebrei case de modă. Iar în cadrul show-ului a existat și un omagiu audio adus acestuia de către Beyonce, a cărei voci a răsunat în locația inedită de pe râul Sena.

Balmain show

Citește și: Irina Shayk, una dintre cele mai nonconformiste apariții de până acum. Cum arată rochia cu design de coadă de pește

Oliver Rousting a încheiat spectacolul cu o colecție capsulă în care a integrat unele dintre cele mai reușite și mai emblematice ținute realizate pentru casa de modă franceză.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri