Irina Shayk
Divertisment

Irina Shayk, Foto: Profimedia

Irina Shayk, una dintre cele mai nonconformiste apariții de până acum. Cum arată rochia cu design de coadă de pește

Irina Shayk a mizat pe extravagantă la expoziția de modă Thierry Mugler: Couturissime de la Paris, când a ales să poarte o rochie din paiete a cărei design amintește de o coadă de pește.

Modelul rus, în vârstă de 35 de ani, și-a etalat fizicul de invidiat într-o creație inedită aflată în ton cu viziunea avangardistă a creatorului de modă Thierry Mugler, al cărui expoziție a fost prezentată la Musee Des Arts Decoratifs din Paris.

Deși nu este un stil care o caracterizează, rochia realizată integral din paiete, a cărei design amintește de solzii unei cozi de pește, i-a venit ca turnată Irinei, care a ales să o accesorizeze cu o pereche de mănuși negre, din tulle.

Irina Shayk

Citește și: Sophia Loren, adevărul despre celebra imagine cu Jayne Mansfield, care încă stârnește discuții. Ce face dacă i se cer autografe pe poză

Întrucât rochia este destul de țipătoare, fostul îngeraș Victoria's Secret a domolit ținuta prin alegerea unui machiaj natural, aproape inexistent și a unei coafuri lejere, iar bijuteriile au fost absente de data aceasta.

Irina Shayk

Rochia inedită, marca Mugler, are o vechime de 24 de ani, fiind lansată în colecția de modă a desginerului din anul 1997.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner a rupt tăcerea despre fostele lui partenere care l-au criticat: ”N-ar fi ajuns unde sunt dacă n-ar fi fost el!”

Thierry Mugler este un creator de modă francez, născut în Strasbourg. Este un nume important în industria modei datorită stilului avangardastist ce se concentrează pe frumusețea și sexualitatea femeilor, încercând, astfel, să reinventeze silueta feminină.

Ținutele create de acesta sunt ieșite din tipar, caracterizate prin forme geometrice, paiete, elemente din metal, umeri supradimenționați și un design futurist.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?