miliardari
Divertisment

Au averi de miliarde de dolari. Pe ce isi cheltuie banii cei mai tineri miliardari din SUA

Cei mai tineri miliardari din America au o valoare neta combinata de 28,5 miliarde de dolari, potrivit indicelui Forbes Real-Time Billionaires. Dintre cei cinci, cea mai tanara este Kylie Jenner, de 22 de ani, care are o avere de un miliard ce provine din compania Kylie Cosmetics.

Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara self-made din lume, isi cheltuie o mare parte din avere pe noi locuinte, masini de lux si vacante exotice. Jenner este cunoscuta in special pentru faptul ca isi etaleaza bogatia pe retelele de socializare, unde a publicat inclusiv imagini cu un superyacht de 200 de milioane de dolari pe care si l-a cumparat cand a implinit 22 de ani.

Urmeaza co-fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, care la 29 de ani a adoptat o abordare mai privata. Impreuna cu sotia lui, super-modelul Miranda Kerr, locuieste intr-o casa de 12,5 milioane de dolari din Brentwood, California, si are, de asemenea, o casa in Malibu, pe malul oceanului. Investeste in proprietati imobiliare si calatorii, iar valoarea lui neta este 3,6 miliarde de dolari.

Urmeaza Bobby Murphy, in varsta de 31 de ani, care este directorul tehnologic al Snap Inc si co-fondatorul Snapchat. El are o valoare neta de 3,7 miliarde de dolari, dintre care 30 de milioane le-a investit in imobiliare in Pacific Palisades si in apropiere de Venice Beach.

Lukas Walton, de 33 de ani, are o valoare neta de 18,2 miliarde de dolari. Este nepotul lui Sam Walton, fondatorul Walmart, care a mostenit averea tatalui sau dupa ce barbatul a murit intr-un accident de avion. Pe langa actiunile Walmart, Walton are actiuni si la First Solar si Arvest Bank. Este presedinte al comitetului programului de mediu de la fundatia familiei sale, unde a donat aproape 149 milioane de dolari.

Julio Mario Santo Domingo III, in varsta de 34 de ani, are o valoare neta de 1,9 miliarde de dolari. Este DJ si a format Sheik n 'Beik Entertainment in 2013, cu Herve Larren. Averea sa provine de la bunicul sau, care a controlat candva intreaga industrie a berii din Columbia.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri