BT - La marque anglaise de lingerie Agent Provocateur a choisi d
Divertisment

Au inlocuit echipamentul cu lenjeria intima. Patru sportive de succes, staruri intr-o campanie lipsita de inhibitii

Una dintre cele mai celebre marci de lenjerie intima a cooptat patru sportive prolifice pentru o campanie lipsita de inhibitii.

Campania intitulata "We Play To Win" le arata pe Georgia Mae-Fenton, Alysha Newman, Sasha Digiulian si Queen Harrison imbracate in lenjerie intima, nu in echipamentul specific fiecarui sport in parte.

Clipul in care apar cele patru a fost regizat de Sarah Shotton, care si-a propus sa le arate performand exercitii specifice diferitelor discipline purtand articole provocatoare.

Lumea sportului si cea a modei se intrepatrund frecvent. Multe dintre marile publicatii de sport ale lumii realizeaza anual editii "sexy", in care ii provoaca pe atletii profesionisti sa se dezbrace de inhibitii.

ESPN, de exemplu, are celebra "Body Issue" in care sportivi precum Katelyn Ohashi, Megan Rapinoe, Zlatan Ibrahimovic, Conor McGregor, Dwayne Wade, Aly Raisman sau Venus Williams au pozat nud si si-au aratat corpurile puternice, intens antrenate pentru a face performanta in disciplinele lor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri