femeie in blugi
Divertisment

Motivul pentru care o femeie nu poartă niciodată lenjerie intimă/ Shutterstock

Motivul pentru care o femeie nu poartă niciodată lenjerie. Cum au reacționat oamenii: „Nici măcar atunci când te îmbraci cu blugi?”

O femeie a surprins pe toată lumea atunci când a povestit pe o rețea de socializare că nu poartă niciodată lenjerie intimă, mărturisind că acest lucru a făcut-o să scape de stres. Utilizatorii au fost surprinși când au aflat și chiar s-au îngrijorat cu privire la „disconfortul” pe care aceasta îl simte. 

Leah Kenyon a recunoscut că trăiește un stil de viață relaxat de când a renunțat să mai poarte lenjerie intimă și susține că acest obicei i-a scăzut considerabil nivelul de stres din corp. Deși mulți au îmbrățișat punctul ei de vedere, mulți au considerat acest lucru „deplasat” și s-au îngrijorat cu privire la „disconfortul” creat de lipsa lenjeriei. 

Citește și: Demi Rose a bifat încă o apariție spectaculoasă. Șatena s-a fotografiat acoperită doar cu un halat de mătase, întinsă pe terasă

„Femeile care nu poartă lenjerie sunt cele mai libere”, a spus Leah într-un videoclip pe rețelele de socializare, provocând o adevărată dezbatere în mediul online. În timp ce împărtășea sfaturi prietenilor săi virtuali, ea a vorbit despre efectele benefice ale obiceiului de a nu purta lenjerie. 

O persoană a fost extrem de îngrijorată spunând: „Nici măcar atunci când porți blugi? Parcă simt cât de incomod este”. Un alt utilizator a scris: „Îmi place să fiu liber, dar parcă asta e prea mult.”

Citește și: Imaginile care au stârnit indignare în mediul online. Cum s-a fotografiat o tânără cu animalele vânate chiar de ea

„Zici că nu te mai stresezi? Cum ai putea să nu o faci când simți că se freacă toate hainele de acele zone?”, a scris altul. 

Etichete: lenjerie intima , haine , stres , viral

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri