Bella Hadid turns Bond girl for 007 Michael Kors collection
Divertisment

Bella Hadid, Bond girl, pentru o colecție fashion cu tema 007. Profimedia

Bella Hadid, adevărul despre intervențiile estetice. Cea mai frumoasă femeie din lume dezvăluie operația pe care a făcut-o la 14 ani

În 2019, oamenii de știință o desemnau pe Bella Hadid drept cea mai frumoasă femeie din lume. Multe persoane au acuzat-o însă că a recurs la numeroase intervenții estetice pentru un chip perfect. Bella Hadid a dezvăluit acum, într-un interviu pentru Vogue, adevărul despre operația pe care a făcut-o când era adolescentă și a infirmat zvonurile despre alte proceduri.

Modelul în vârstă de 25 de ani a mărturisit că regretă decizia pe care a luat-o pe când avea doar 14 ani. 

Bella Hadid: Am fost întotdeauna greșit înțeleasă în industria mea și de către oamenii din jurul meu

„Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Oamenii cred că mi-am distrus fața, din cauza unei poze cu mine în adolescență, în care arătam mai plină. Sunt convinsă că nimeni nu arătă la 25 la fel ca la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Să punem capăt acestor zvonuri. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Cine crede că mi-am ridicat pielea din jurul ochilor sau cum s-o numi procedura, aflați că am folosit benzi faciale pentru lifting! Cel mai vechi truc din carte.”

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram: „Asta sunt eu aproape în fiecare zi, fiecare noapte!” Modelul se luptă de ani de zile cu depresia

Bella a continuat: „Am suferit de acest sindrom al impostorului în care lumea m-a făcut să simt că nu merit nimic din tot ce am. Mulți au întotdeauna ceva de spus, dar ceea ce am eu de zis acum este că am fost întotdeauna greșit înțeleasă în industria mea și de către oamenii din jurul meu.”

Pe www.peroz.ro:

Cum se menține Jennifer Aniston în formă maximă. Secretele unei siluete ca la 20 de ani

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri