"Okja" Red Carpet Arrivals - The 70th Annual Cannes Film Festival
Divertisment

Bella Hadid, Foto: Getty Images

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram: ”Asta sunt eu aproape în fiecare zi, fiecare noapte!” Modelul se luptă de ani de zile cu depresia

Bella Hadid este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume și, în ciuda faptului că se bucură de succes și are milioane de dolari în conturi, ea a recunoscut că se confruntă cu numeroase probleme de sănătate.

Bella Hadid, în vârstă de 25 de ani, este unul dintre îngerașii Victoria's Secret și, deși se bucură de succes în plan profesional, iar banii nu sunt o problemă pentru ea, aceasta recunoaște că se luptă cu depresia și anxietatea.

Inspirată de un clip postat de Willow Smith, fiica lui Will Smith, modelul a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu chipul tumefiat de plâns și a recunoscut că depresia și anxietatea o macină încă din adolescență.

Citește și: Un model se plânge că i se șterge contul de Instagram pentru că e prea frumoasă: "Viața e mai grea pentru oamenii care arată bine"

”Social media nu e real. Pentru toți cei care se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să vă amintiți asta: Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur.”, a dezvăluit modelul pe Instagram, potrivit BBC.

”Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală pentru a ști asta: dacă lucrezi mult cu tine, dacă îți petreci timpul înțelegându-ți traumele, comportamentul, bucuriile și rutina, întotdeauna vei fi capabil să te înțelegi și să înveți mai mult despre durerea pe care o resimți. Și asta e tot ce puteți cere de la voi. Oricum. Nu sunt sigură de ce, dar mi se pare din ce în ce mai greu să nu împărtășesc adevărul meu aici. Vă mulțumesc că m-ați văzut și vă mulțumesc că m-ați ascultat. Vă iubesc.”, a mai scris Bella, care a ales să facă publice imagini în care a apare plângând.

Citește și: Oamenii de știință au declarat-o cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Bella Hadid în rolul celui mai senzual agent 007

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram

Bella Hadid, Bond girl, pentru o colecție fashion cu tema 007

Bella Hadid ar putea juca fără probleme într-un film Bond și a dovedit acest lucru în urmă cu câteva săptămâni, când a pozat pentru o campanie inedită.

Cu un bronz perfect, într-un top decupat „Agent 007” și bikini negru, modelul apare în ipostaze senzuale, în piscină, în câteva instantanee din culisele videoclipului pentru cea mai nouă campanie fashion la care a participat.

Colecția capsulă cu tematică „007” a fost programată pentru a coincide cu lansarea celei mai recent pelicule din franciza James Bond, „No Time To Die”, cu Daniel Craig, Lea Seydoux și Ana de Armas.

Supermodelul în vârstă de 25 de ani și-a etalat într-o piscină corpul tonifiat.

Bella Hadid turns Bond girl for 007 Michael Kors collection
Bella Hadid channels her inner Bond girl as she showcases a new 007 themed designer collection. Bella, 25, stars in the MICHAEL Michael Kors x 007 campaign. The 11-piece MMK x 007 capsule features a sleek black and metallic palette and features swimwear, T-shirts and bags and accessories. Bella said: "I love the independence and the multifaceted character of each different Bond girl. She can be ANYTHING and everything. Anywhere and nowhere. Classic, cool and independent. She stars with model Cindy Bruna. The campaign was shot on location at The Ocean Club in the Bahamas - the same destination seen in the 007 film Casino Royale. The brand said: "The MMK x 007 partnership centers on the glamour and adventure synonymous with both the Bond enterprise and the Michael Kors brand. Featuring an all-new black and gold Signature logo print, the product capsule brings to life the sophistication and timeless appeal of the Bond films." Editorial usage. Credit - Courtesy of Michael Kors / MEGA. 12 Oct 2021,Image: 637704088, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia

„Sunt onorată să fiu implicată într-un proiect atât de special!! Să lucrez cu echipa Bond a fost un vis devenit realitate.”

„Îmi place independența și caracterul polivalent al fiecărei fete Bond. Ea poate fi orice și totul. Oriunde. Clasică, cool și independentă”, a spus Bella despre rolul iconic.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri