beyonce si tina knowles
Divertisment

Tina Knowles și Beyonce, în 2010 / Foto: Profimedia

Beyonce e un star mondial, dar nu mulți știu cum arată mama ei! Tina Knowles, impecabilă la 67 de ani

Când fiica ta este Beyonce, poți avea lumea la picioare! Destul de discretă cu aparițiile publice, Tina Knowles, cea care i-a dat viață artistei admirate de generații întregi, a impresionat cu look-ul și cu atitudinea afișate la evenimentul Billboard Music Awards.

tina-knowles

Invitată să înmâneze un premiu, Tina a atras toate privirile! Nimeni nu i-ar da 67 de ani femeii de afaceri care a construit un imperiu în lumea modei. Tina Knowles pare să fi descoperit izvorul tinereții, căci pentru ea vârsta este, în mod evident, doar un număr. Îmbrăcată într-un costum elegant, accesorizat cu pietricele strălucitoare, cu o curea subțire în talie și încălțată cu pantofi cu toc, mama lui Beyonce și a lui Solange a fost una dintre vedetele serii.

Citește și: Ce bine arată mama lui Elon Musk la 73 de ani! Maye Musk este model și a apărut în videoclipul lui Beyonce

mama-beyonce

Beyonce, mândră de mama ei, Tina Knowles

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Beyonce este tare mândră de cea care i-a dat viață și pe care o pomenește deseori în versurile melodiilor sale. În ziua în care aceasta a împlinit 67 de ani, solista a sărbătorit-o cu un mesaj de suflet și o poză din tinerețe, în care se vede cu ochiul liber de la cine a moștenit Bey puterea de seducție și senzualitatea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri