Beyonce Cosmetology Center Unveiling At Phoenix House
Divertisment

Photo by Jason Kempin/Getty Images

Mesajul emoționant transmis de Beyonce mamei ei la aniversarea a 67 de ani: ”Ești sursa mea de inspirație!”

Au trecut doar câteva zile de când Beyonce a făcut publice imagini rare cu gemenii ei, iar acum și-a surprins din nou fanii, întrucât a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant pentru mama ei, care tocmai a împlinit 67 de ani.

În urmă cu doar câteva zile, Tina Knowles-Lawson, creatoarea de modă care e mama lui Beyoncé Knowles-Carter și Solange Knowles, a împlinit 57 de ani. Cu această ocazie, artista a făcut pblic un mesaj emoționant.

Dwayne Johnson, imagini inedite cu fiica lui cea mică. Cât de frumoasă și năstrușnică e Tiana

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”La mulți ani cele mai faimoase mame de la Hollywood - Tina Knowles-Lawson.”, a scris ea în dreptul unei imagini în care apare mama ei în tinerețe, purtând o salopetă cu animal print.

”Ești Regina mea, inima mea, puterea mea și osul din coloana vertebrală. Ești sursa mea de inspirație. Sper să te bucuri de viață și să ai tot ce-și dorește sufletul tău. Mama, te iubesc mult!”, a mai scris cântăreața.

Imagini rare. Cum arată astăzi fiica cea mare a lui Beyonce. Queen B, fotografii unice și cu gemenii Sir și Rumi

Tina Knowles pare să fi descoperit același izvor al tinereții veșnice ca Madonna sau Demi Moore, iar pentru ea vârsta este, în mod evident, doar un număr. Mama lui Beyonce poate fi măndră de formele corpului ei, care îi sfidează vârsta, iar dovadă sunt imaginile pe care le face publice ori de câte ori are ocazia.

The Launch Of House Of Dereon By Beyonce And Tina Knowles
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 17: Tina Knowles and Beyonce Knowles at The Launch Of House Of Dereon By Beyonce And Tina Knowles at Selfridges on September 17, 2011 in London, England. (Photo by Eamonn McCormack/Getty Images)

Beyonce a vorbit despre greutățile întâmpinate în 2020

În decembrie, Beyonce a apărut pe coperta British Vogue, iar în cadrul interviului pe care l-a acordat publicației a reflectat asupra impactului pe care 2020 l-a avut asupra ei.

„Ar fi dificil să experimentăm viața în pandemie și cu toate turbulențele sociale actuale fără ca toate acestea să ne schimbe”, a mărturisit ea. „Am învățat că vocea mea este mai clară când sunt liniștită. Prețuiesc atât de mult acestă perioadă cu familia mea, iar noul meu scop este să încetinesc ritmul și să spun adio lucrurilor stresante din viața mea”.

În ceea ce-i privește pe copii, Beyoncé a dezvăluit că se asigură ca aceștia să știe că „nu sunt niciodată prea mici pentru a contribui la schimbarea lumii”. „Nu le subestimez niciodată gândurile și sentimentele și vorbesc cu ei pentru a înțelege cum îi afectează toate acestea”, a completat ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri