Beyonce
Divertisment

Beyonce, Foto: Getty Images

Beyonce știe cum să-și pună silueta în evidență. Diva și-a etalat talia de viespe într-o ținută ce a strâns peste 1 milion de aprecieri

Beyonce nu este doar una dintre cele mai talentate cântărețe de peste Ocean, ci și o prezență pe care nu o poți trece cu vederea, iar cea mai recentă apariție a artistei dovedește acest lucru.

Activă pe Instagram, unde a strâns peste 202 milioane de fani, cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a publicat o serie de fotografii în care și-a etalat formele generoase, dar și stilul vestimentar inedit.

În imaginile respective, Beyonce apare îmbrăcată într-o ținută colorată, formată dintr-o bluză cu inserții argintii la baza decolteului și o fustă mini, ce i-a evidențiat atât talia de viespe, cât și soldurile proeminente.

beyonce

Citește și: Vârsta e doar un număr pentru Jennifer Lopez. Artista, apariție spectaculoasă la 52 de ani, într-o rochie cu imprimeu floral

Look-ul a fost accesorizat de o pereche de ochelari în formă de ochi de pisică, o geantă stil borsetă cu imprimeu de șarpe, precum și o pereche de stiletto din vinil.

beyonce (7)

Plină de încredere și o senzualitate emanată prin toți porii, Beyonce a fost filmată și fotografiată atât în timp ce se pregătea să intre în elicopterul privat alături de fiica ei, Rumi, cât și în sufrageria casei sale.

beyonce (5)

Citește și: Charlene și Albert de Monaco, împreună după ce s-a spus că se pregătesc de divorț. Imaginile făcute publice i-au surprins pe fani

Beyonce, prima femeie de culoare care poartă diamantul Tiffany de 30 de milioane de dolari

Breakfast at Beyonce's! Artista americană în vârstă de 39 de ani a intrat în pielea personajului Holly Golightly, interpretat de celebra Audrey Hepburn în comedia romantică din anii '60, în cea mai nouă campanie Tiffany, „About Love”, alături de soțul ei, Jay-Z. 

Beyonce este spectaculoasă într-o rochie neagră ce-i îmbrățișează formele, la care a asortat diamantul de 128.54 carate, în valoare de 30 de milioane de dolari.

Autoarea hitului „Single Ladies” devine astfel a cincea femeie din lume care are onoarea să poarte superba bijuterie.

Jay Z et Beyoncé posent pour la nouvelle campagne Tiffany & Co
Jay Z et Beyoncé posent pour la nouvelle campagne Tiffany & Co The Carters, Beyonce and, JAY-Z, are the power couple fronting the . About Love Campaign 2021. The luxury jewelers through their latest campaign celebrate a modern love story, photographed by Mason Poole. As the brand evolves its creative direction, they also include unseen artwork by Jean-Michel Basquiat in the shoot. Mighty and charismatic, the Carters have their own charm and sophistication about them, and Beyonce channels Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's in the campaign,Image: 628534199, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Etichete: beyonce , tinuta sexy

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?