Bobby Păunescu și Monica Bîrlădeanu
Divertisment

Bobby Păunescu și Monica Bîrlădeanu, la Festivalul de Film de la Veneția, în 2009 / Foto: Profimedia

Bobby Păunescu, despre relația de 10 ani cu Monica Bîrlădeanu: "Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe"

Bobby Păunescu, regizor și om de afaceri, a fost căsătorit cu modelul internațional Alice Peneacă, dar înainte de acest mariaj, a avut o relație lungă cu Monica Bîrlădeanu, care a durat 10 ani.

Invitat la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Bobby Păunescu, pe numele lui real George Marius Păunescu, a făcut câteva declarații în premieră despre legătura amoroasă pe care a avut-o cu actrița Monica Bîrlădeanu.

Citește și: Monica Bîrlădeanu, așa cum fanii nu au mai văzut-o de ani buni. Bruneta a pozat senzual, în costum de baie, în vacanța în Grecia

Bobby Păunescu și Monica Bîrlădeanu
Monica a jucat în filmul "Francesca" (2009), regizat de Bobby Păunescu / Foto: Profimedia

Omul de afaceri a spus că în toate relațiile el a fost cel părăsit. Despre iubirea cu Monica, sfârșită în 2012, Bobby Păunescu a declarat: "Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste! Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc! Ca să fim mai exacți pe date, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august. Am fost logodiți la biserica, dar nu am mers mai departe pentru că nu consideram că o hârtie poate să... mă rog, așa s-a întâmplat. Când ne-am despărțit, ne-am despărțit în mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai da nimeni înapoi. Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună. În permanență am fost părăsit și voi fi părăsit în continuare, indiferent cine va fi".

Cei doi au și lucrat împreună. Monica a jucat rolul principal în filmul "Francesca", din 2009, regizat de Bobby Păunescu. De asemenea, în "Moartea domnului Lăzărescu", peliculă recompensată la Cannes 2005 cu premiul "Un Certain Regard", Bîrlădeanu joacă rolul Marianei, iar Păunescu a fost unul dintre producători.

Bobby Păunescu a fost căsătorit cu Alice Peneacă

La câțiva ani de la relația cu Monica Bîrlădeanu, Bobby Păunescu se căsătorea cu modelul internațional Alice Peneacă. Mariajul început în vara lui 2015 s-a încheiat trei ani mai târziu. Acum, Alice este însărcinată în ultimul trimestru cu noul ei iubit, antreprenorul constănțean Dragoș Caliminte.

Citește și: Alice Peneacă este însărcinată. Modelul internațional divorța în 2018 de Bobby Păunescu, acum se iubește cu un tânăr din Constanța

alice peneacă
Alice și-a arătat burtica de gravidă. / Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri