Boris Johnson si Carrie Symonds
Divertisment

Boris Johnson a devenit tata. Cine este Carrie Symonds, logodnica primului ministru al Marii Britanii si mama copilului

Carrie Symonds, logodnica lui Boris Johnson, a nascut un baietel sanatos, intr-unul din marile spitale londoneze: "Si mama, si copilul sunt bine", a precizat un reprezentant al cuplului.

Potrivit surselor, Johnson a fost prezent la nastere, dupa ce s-a vindecat de infectia cu noul COVID-19: "Primul ministru si domnisoara Symonds vor sa multumeasca personalului de la maternitate", mai scrie comunicatul oficial transmis de reprezentantul celor doi.

Baietelul nou-nascut este primul copil al domnisoarei Symonds si al cincilea mostenitor al lui Johnson, in varsta de 55 de ani.

Boris Johnson si Carrie Symonds formeaza primul cuplu necasatorit care locuieste impreuna pe strada Downing, celebra adresa a primilor ministri britanici.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nou-nascutul este al treilea bebelus care vine pe lume in timpul mandatului unui oficial al statului. Sotia lui Tony Blair a nascut in 2000, iar sotia lui David Cameron in 2010, cand ambii erau prim-ministri ai Marii Britanii.

Cine este Carrie Symonds, logodnica lui Boris Johnson

Domnisoara Symonds este fiica unuia dintre fondatorii ziarului Independent, Matthew Symonds, si avocata ziarului, Josephine McAffee. Tanara de 32 de ani a crescut in sud-vestul Londrei si a studiat istoria artei si teatrului la Universitatea Warwick.

Ea a intrat in Partidul Conservator ca ofiter de presa in 2010, iar doi ani mai tarziu a lucrat la campania de succes in urma careia Boris Johnson a fost reales primar al Londrei.

Dupa diferite pozitii in partid si anumite ministere britanice, a renuntat la acest domeniu pentru a lucra in relatii publice pentru Oceana - un proiect centrat pe protejarea vietii salbatice din oceane.

La inceputul lui 2019, numele lui Carrie a fost asociat de presa cu cel al lui Boris Johnson. Cu un an inainte, barbatul se despartise de Marina Wheeler dupa 25 de ani de mariaj si patru copii impreuna. Dintr-o presupusa aventura, Johnson ar mai avea o fiica. Criticii barbatului sustin ca ar mai avea copii ilegitimi.

Potrivit presei, Carrie Symonds este cea mai tanara partenera a unui premier britanic din ultimii 173 de ani.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri