96th Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 10 Mar 2024
Divertisment

Bradley Cooper și mama sa, Gloria Campano. Premiile Oscar 2024. Profimedia

Bradley Cooper, de mână cu mama sa pe covorul roșu la Oscaruri. Gloria, elegantă și mândră de fiul ei

Bradley Cooper a sosit pe covorul roșu de mână cu mama sa, Gloria Compano, în ciuda informațiilor că starul din „Maestro” își va face publică relația cu supermodelul Gigi Hadid, în mod oficial, la cel mai așteptat eveniment din lumea filmului. 

Regizorul „Maestro”, în vârstă de 49 de ani, pare că a dorit până la urmă să continue tradiția de ani de zile de a veni cu mama sa la gala Oscar.

Actorul american a arătat șic într-un costum negru cu pantaloni evazați, la care a asortat o cămașă albă și pantofi negri.

La rândul ei, Gloria a emanat eleganță într-o rochie neagră  și o jachetă neagră strălucitoare din satin.

Rochii spectaculoase la Oscar 2024. Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal

Mama și fiul au făcut deliciul fotografilor, s-au ținut de mână pe covorul roșu și și-au zâmbit.

Vanessa Hudgens a dat cea mai importantă veste din viața ei la Oscar 2024: va deveni mamă. Burtica de gravidă, deja proeminentă

Bradley Cooper, marele perdant la Oscaruri

Cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar, care a onorat cele mai bune filme și cei mai buni actori din 2023, s-a desfășurat la Dolby Theatre din Hollywood.

Deși Bradley a ratat nominalizare pentru cel mai bun regizor pentru filmul său biografic despre Leonard Bernstein, „Maestro”, a intrat totuși în cursa pentru cel mai bun scenariu original, cel mai bun actor și cel mai bun film. A pierdut însă toate cele trei trofee. Este o concluzie tristă pentru un lungmetraj care a început sezonul cu o audienţă impresionantă la festivalurile de film de la Veneţia şi New York.

Filmul nu a reuşit nici măcar să obţină o victorie pentru machiaj, în ciuda transformării remarcabile puse la cale de maestrul recunoscut (şi de două ori câştigător ) Kazu Hiro. A pierdut în faţa filmului "Poor Things".

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri