Britt Ekland
Divertisment

Britt Ekland a vorbit despre intervențiile estetice / Getty Images

Britt Ekland, fosta ”fată Bond”, dezvăluiri despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: ”Mi-au distrus fața!”

Britt Ekland, actrița care a interpretat-o pe Goodnight în „Omul cu pistolul de aur' (1974), dându-i replica unui James Bond interpretat de Roger Moore, a mărturisit că ”și-a distrus fața” din cauza injecțiilor pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, în încercarea de a-și estompa ridurile.

Ajunsă la 78 de ani, actrița, care are origini suedeze, a mărturisit că intervențiile estetice pe care și le-a făcut au fost ”cea mai mare greșeală din viața ei”. Mai mult de atât, ea a mărturisit că n-ar mai opta niciodată pentru intervențiile de chirurgie plastică după ce a trecut prin momente dificile în cadrul unei proceduri de mărire a buzelor.

Britt Ekland
BEVERLY HILLS, CA - JUNE 16: Actress Britt Ekland attends The 40th Annual Daytime Emmy Awards at The Beverly Hilton Hotel on June 16, 2013 in Beverly Hills, California. (Photo by Mark Davis/Getty Images)

”Oricine are dreptul de a apela la astfel de intervenții. Le-am încercat în anii '50, dar acum nu aș mai apela la astfel de trucuri. Nu-mi doresc să arăt altfel decât sunt.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu, potrivit Daily Mail.

Citește și: Kelly Osbourne, reacție vehementă după ce a fost acuzată că a apelat la bisturiu: ”Haideți să punem capăt acestor zvonuri!”

Actrița a mărturisit că în urmă cu mulți ani și-a dorit să aibă ”buze pline”, așa că și-a făcut o programare la un medic din Paris. Din păcate, însă, în loc de tratamentul pe care și-l dorea, ea a primit mai multe injecții cu Aritcol, despre care medicul a spus că este ”un material dentar nou”, iar rezultatul a fost dezastruos.

”Mi-a distrus fața, efectiv. Acum mă simt foarte bine, mai bine decât m-am simțit acum mulți ani și nu aș mai apela la intervențiile esterice. Fiecare dintre noi îmbătrânește. Toți mergem în aceeași direcție și nu putem schimba.”, a mai povestit actrița.

Actrița Britt Ekland spune că epoca „fetelor Bond” s-a încheiat

Anul trecut, fosta Bond girl a vorbit despre epoca ”fetelor Bond”.

Britt Ekland
Swedish actress and singer Britt Ekland, UK, 28th January 1964. (Photo by Larry Ellis/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images)

”Sunt mândră de ce am făcut atunci, fiindcă azi nu mai sunt multe exemplare din specia noastră și nici nu vor mai fi în viitor”, spunea ea.

Citește și: Laura Cosoi, transformare spectaculoasă după două nașteri: "Mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală!"

Britt Ekland a adăugat că „în prezent, varianta de James Bond a lui Daniel Craig nu mai poate avea la braț o tipă atrăgătoare într-un bikini sumar, din motive de corectitudine politică. Pe vremea mea, o fată Bond exact asta trebuia să fie, dar acum personajele feminine nu mai pot fi prezentate la fel. Au grijă departamentele de PR ale studiourilor ca un costum scrobit să nu mai fie văzut vreodată lângă un bikini minuscul”, mărturisea ea în cadrul unui interviu pentru The Guardian.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri