Laura Cosoi
Divertisment

Laura Cosoi, una dintre cele mai fermecătoare actrițe de la noi. / Foto: Facebook

Laura Cosoi, transformare spectaculoasă după două nașteri: "Mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală!"

Au trecut mai bine de șase luni de când a devenit mamă pentru a doua oară, iar acum Laura Cosoi a fost protagonista unei ședințe foto inedite, în care și-a etalat silueta perfectă.

Laura Cosoi continuă să fie o veritabilă ”femme fatale” și a arătat asta în cadrul unei ședințe foto pe care a făcut-o în colaborare cu un hairstylist celebru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Vedetele fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Cine sunt celebritățile care au curaj să posteze imagini neretușate

”Laura este definiția femeii fatale, este extrem de feminină și de sexy, iar în ultimul timp, ea și-a ținut ascunse natural aceste calități sub haina de mamă de două fetițe. Cu această transformare ne-am dorit să punem în valoare, sub cea mai tare lumină, calitățile ei provocatoare. A fost un drum superpalpitant, cu o super echipă”, a declarat Adrian Perjovschi, hairstylistul care s-a ocupat de transformarea actriței, potrivit Click.ro.

În cadrul unei imagini făcute publice de la shooting, Laura Cosoi apare îmbrăcată într-un body roșu, pe care i-a asortat cu o pereche de pantofi stiletto de aceeași culoare.

Actrița s-a arătat, de asemenea, entuziasmată de această schimbare, mărturisind că ”i-a fost dor de ea într-o asemenea ipostază”.

VEZI SI: Un chirug plastician dezvăluie ce vedete de la Hollywood și-au făcut operații estetice

”A fost o întâlnire de care m-am bucurat atât cu look-ul, cât și cu sufletul. Mi-a fost foarte dor de oamenii din echipa pe care îi admir și care îmi sunt buni prieteni de foarte mult timp, mi-a fost dor de un proiect foto atât de frumos și mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală. Recunosc că, în perioada de maternitate, am făcut foarte puține lucruri pentru mine, așa cum era și firesc, iar propunerea lui Adrian Perjovschi a fost ca o evadare într-o lume frumoasă și lipsită de griji.”, a mai povestit Laura Cosoi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?