brooke shields laguna albastra
Divertisment

Brooke Shields. Laguna Albastră. Profimedia

Brooke Shields, în colanți mulați la 55 de ani. Corpul actriței din Laguna Albastră, fără editări

Actrița Brooke Shields a profitat de ultimele luni pentru a-și lucra corpul. Auto-carntina a făcut minuni pentru silueta ei, iar vedeta i-a impresionat pe admiratori într-o serie de poze recente.

Brooke Shields s-a lăsat fotografiată în timpul uneia dintre sesiunile de fitness pe care le face în casa ei din Hamptons. Îmbrăcată într-o bustieră albă și colanți mulați, vedeta de 55 de ani a demonstrat că nu degeaba a fost considerată una din cele mai frumoase femei ale lumii.

Vedeta din "Laguna Albastră" a recunoscut că, la un moment dat în timpul carierei, a încercat injecțiile cu Botox, dar că nu i-au plăcut rezultatele așa că a renunțat la orice altă intervenție de ordin estetic.

Brooke Shields a adăugat că mizează pe sport pentru a se menține în formă și că încearcă să duca un stil de viață cumpătat. Ea face cursuri de cycling și pilates și spune că secretul pentru un aspect proaspăt constă în somn și hidratare.

Așa cum bine știți, probabil, Brooke a început să pozeze pentru marii designeri încă de la 12 ani și este considerată unul dintre copiii intens exploatați din Cetatea Filmului. La numai 10 ani, a fost fotografiată nud de Gary Gross, pentru revista Little Woman. Mama sa și-a dat acordul, iar imaginea a fost ulterior publicată în Sugar'n Spice.

Cu sprâncenele proeminente, structura osoasă perfectă a feței și părul său lung, Brooke Shields a cucerit o generație, însă ascensiunea ei la Hollywood a fost una care a marcat-o.

Crescută practic la Hollywood, Brooke a declarat de mai multe ori că nu își dorește ca fiicele ei să îi calce pe urme și că nici nu și-ar dori că ele să își facă o carieră în Cetatea Filmului.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri