Brooke Shields și Chris Henchy
Divertisment

Brooke Shields și Chris Henchy / Getty Images

Brooke Shields, despre secretul căsniciei cu Chris Henchy: „Trebuie să ai puterea de a ierta!” Sunt împreună de peste 20 de ani

Brooke Shields, actrița în vârstă de 58 de ani, a rupt tăcerea despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Chris Henchy, cei doi fiind împreună de 22 de ani.

Brooke Shields și Chris Henchy s-au cunoscut în 1999, pe platourile de filmare ale emisiunii „Suddenly Susan” și au fost nedespărțiți de atunci. Aceștia s-au căsătorit în 2001, iar ulterior au devenit părinții a două fete - Rowan, născută în 2003 și Grier, născută în 2006.

Citește și: Fiica lui Brooke Shields, copia fidelă a mamei sale. Cum a apărut adolescenta pe covorul roșu alături de celebra actriță

Într-un interviu acordat recent pentru Us Weekly, în timp ce își promova noul film - Mother of the Bride - actrița a dezvăluit care este secretul căsniciei ei: „Trebuie să ai întotdeauna puterea de a ierta, dar este important să comunici despre asta”, a dezvăluit ea.

„Nu trebuie să ierți și să spui: „Oh, ei bine, asta este” ori: „Oh, voi ierta acest comportament” sau să treci peste, doar pentru a evita discuțiile”. În loc să arăți cu degetul, să spui: „M-ai făcut să mă simt în acest fel” reformulează: „Trebuie să fiu sinceră. M-am simțit într-adevăr așa când s-a întâmplat asta, dar ce se întâmplă cu tine?”, a mai spus Shields.

Citește și: Brooke Shields, despre motivul pentru care a refuzat să aibă o relație cu JFK Jr., deși a experimentat cu el cel mai frumos sărut

„Să decizi să ierți o persoană pur și simplu, în orb, doar ca să rămâneți împreună, nu este bine. Va exploda într-o zi”, a mai spus actrița, precizând, de asemenea, că „lucrurile se schimbă foarte mult atunci când ai copii”, dar ea nu și-a dorit să fie mama decât după vârsta de 30 de ani.

Brooke Shields are două fiice care îi moștenesc frumusețea

Brooke Shields este mamă a două fiice, Rowan, în vârstă de 20 de ani, și Grier, în vârstă de 17 ani, pe care le împarte cu soțul ei, Chris Henchy, în vârstă de 59 de ani. Ambele fiice moștenesc frumusețea legendară a mamei lor și își doresc să-i calce pe urme. 

Brooke Shields și Chris Henchy

Citește și: Brooke Shields, despre motivul pentru care a refuzat să aibă o relație cu JFK Jr., deși a experimentat cu el cel mai frumos sărut

Brooke s-a remarcat pentru prima dată ca model de copii în anii 1970, iar în timpul documentarului său „Pretty Baby”, actrița a vorbit despre momentul când fiica ei cea mică și-a început cariera de model. 

„M-am luptat foarte mult timp. Este o industrie atât de diferită acum, față de cum era pe vremea mea. Nu aveam rețele de socializare când eram mode”, a declarat actrița, înainte de a remarca că starea actuală a industriei de modeling a devenit „o cursă de șobolani”.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri