brooke shields emmy
Divertisment

Brooke Shields imbracata intr-o rochie fucsia fara umeri pe covorul rosu de la editia 60 a premiilor Emmy. GEtty Images

Brooke Shields, in costum de baie, la 54 de ani. Cum arata actrita si top-modelul anilor '80

Actrita de 54 de ani care a facut furori in "Laguna Albastra" i-a surprins pe admiratorii ei cand a publicat o imagine in care poarta doar costum de baie.

Brooke Shields a povestit ca, desi isi lucreaza corpul, nu publica imagini care sa ii scoata in evidenta progresul. Fiicele ei ii atrag atentia asupra acestui fapt.

"'Mama, faci atat de mult sport, de ce nu postezi niciodata', ma intreaba. Dar mi se pare ciudat sa postez daca imaginile nu fac parte dintr-un pictorial sau o campanie. Ele insista ca e bine sa fiu vazuta si in costum de baie si mi-au dat increderea sa fiu mai indrazneata", a povestit Shields.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Asa cum bine stiti, probabil, Brooke a inceput sa pozeze pentru marii designeri inca de la 12 ani si este considerata unul dintre copiii intens exploatati din Cetatea Filmului. La numai 10 ani, a fost fotografiata nud de Gary Gross, pentru revista Little Woman. Mama sa si-a dat acordul, iar imaginea a fost ulterior publicata in Sugar'n Spice.

Cu sprancenele proeminente, structura osoasa perfecta a fetei si parul sau lung, Brooke Shields a cucerit o generatie, insa ascensiunea ei la Hollywood a fost una care a marcat-o.

Crescuta practic la Hollywood, Brooke a declarat de mai multe ori ca nu isi doreste ca fiicele ei sa ii calce pe urme si ca nici nu si-ar dori ca ele sa isi faca o cariera in Cetatea Filmului.

Foto: Guliver/Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri