Cameron Diaz
Divertisment

Cameron Diaz / Getty Images

Cameron Diaz, adevărul despre rolul de părinte. Actrița recunoaște că și-a pierdut răbdarea de câteva ori: ”Și mami e om!”

Cameron Diaz, actrița în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre provocările pe care le întâmpină ca părinte și a mărturisit că este ”imperativ” să fii sinceră atunci când greșești față de copilul tău.

În cadrul unui interviu acordat lui Kelly Clarkson, Cameron Diaz, care este mama unei fetițe pe nume Raddix, în vârstă de doi ani, a subliniat că ”maternitatea este cel mai bun lucru pe care l-a făcut în viață”, dar a recunoscut, de asemenea, că și-a pierdut cumpătul de câteva ori, întrucât nu e deloc simplu.

Citește și: Cameron Diaz, adorată de soțul ei, rockerul de la The Good Charlotte: Ești frumoasă oricum. Te iubesc!

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Întrebată dacă s-a confruntat cu frustrarea ca părinte, Diaz susține că face eforturi mari ca să înțeleagă cum s-ar putea resimți fiica ei.

”A mâncat? E obosită? Cât e ora? Când a mâncat ultima dată? Când a dormit? Știi de unde pleci și încerci să înțelegi ce s-a întâmplat. Trebuie să înțelegi ce încearcă să-ți comunice.”, a mărturisit Diaz.

Primele imagini cu Raddix, fiica lui Cameron Diaz și a lui Benji Madden
Primele imagini cu Raddix, fiica lui Cameron Diaz și a lui Benji Madden / Profimedia Images

”Ca părinte, misiunea mea este să o ajut să-și găsească cuvintele pentru a-și exprima emoțiile, experiența, să-mi spună ce i se întâmplă, ca să pot să o ajut și să mergem mai departe.”, a mai povestit actrița, potrivit People.

Citește și: De ce și-au botezat Cameron Diaz și Benji Madden fetița cu numele Raddix

De asemenea, actrița a mărturisit că anumite momente de acest gen pot fi adevărate provocări.

”Este imperativ să repari. Atunci când greșești, trebuie să repari și să spui: <<Mami și-a pierdut controlul. Nu am vrut să-ți spun asta. Dacă îți rănește sentimentele ori te supără, îmi pare rău, vreau să știi că și mami e om.>>”, a mai explicat actrița.

Cameron Diaz pune căsnicia și familia pe primul loc

"Odată cu căsătoria, am învățat ce înseamnă să intru cu totul în ceva. Nimic nu este mai presus de asta, dar nu este greu, pentru că e cel mai de preț lucru pe care îl am. Amândoi știm că, indiferent ce s-ar întâmpla, putem fi o familie oriunde și am fi bine așa. Nu avem nevoie de nimic din lucrurile pe care le deținem în afară de a ne avea unul pe celălalt", a recunoscut Cameron, îndrăgostită peste măsură de soțul ei în vârstă de 42 de ani și de fiica lor, dar și de viața de femeie măritată.

Cameron Diaz Benji Madden have a date night dinner at Urth Caffe in Beverly Hills
Cameron Diaz, Benji Madde, la Urth Caffe în Beverly Hills. Profimedia

Citește și:Imagini rare cu Cameron Diaz și soțul ei. Cum arată acum actrița, la șase ani de la ultimul ei rol într-un film

Cameron Diaz și Benji Madden s-au căsătorit în 2015 și au o fetiță de doi ani, pe nume Raddix. Despre partenerul ei, vedeta are numai cuvinte de laudă: "E foarte amuzant și cel mai bun tată din lume". Nu e prima dată când Diaz vorbește în asemenea termeni despre soțul ei. În 2020, a declarat: "Iubesc să fiu căsătorită. Cele mai bun lucruri care mi s-au întâmplat vreodată au fost să-l găsesc pe soțul meu, parteneriatul nostru, prietenia lui și toate cele de genul acesta".

Etichete: mama , cameron diaz , fiica , provocări

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri