Candice Swanepoel
Divertisment

Candice Swanepoel / Foto: Profimedia

Candice Swanepoel, imaginea perfecțiunii la 32 de ani. Fostul îngeraș Victoria's Secret și-a surprins fanii cu un pictorial inedit

Candice Swanepoel este, fără doar și poate, unul dintre cele mai apreciate modele la nivel internațional. Recunoscută pentru aparițiile în cadrul prezentărilor de modă Victoria's Secret, aceasta a făcut mereu furori cu frumusețea ei răvășitoare.

Candice Swanepoel

De curând, Candice Swanepoel a fost protagonista unei ședințe foto inedite, în cadrul căreia și-a etalat trupul perfect, chiar și după două sarcini.

Citește și: Se spune despre ea că este femeia perfectă! Cum a fost surprinsă Candice Swanepoel la plajă

În vârstă de 32 de ani, modelul din Africa de Sud a pozat pentru Nicole Benisti, iar imaginile inedite au făcut furori printre fani, aceștia admirându-i formele perfecte.

Candice Swanepoel

Tânăra a îmbrăcat haine din colecția toamnă-iarnă 2021, ce i-au pus în valoare trupul perfect, sculptat în sala de sport, acolo unde modelul petrece ore în șir.

Citește și: Candice Swanepoel, într-o salopetă ultra mulată la Festivalul de Film de la Cannes. Toate privirile au fost ațintite asupra ei

Candice Swanepoel este mama a doi copii și îngeraș Victoria's Secret din 2010

Candice Swanepoel are doi copii cu un model brazilian. Aceasta l-a întâlnit pe când ea avea doar 17 ani şi participa la un eveniment de modă organizat la Paris. După mulți ani de relație, cei doi s-au despărțit în 2018.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri