EXCLUSIVE: Candice Swanepoel wears a white one piece swimsuit from her line Tropic of C as she hits the beach with her family in Miami
Divertisment

Se spune despre ea că este femeia perfectă! Cum a fost surprinsă Candice Swanepoel la plajă

Candice Swanepoel este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acest lucru a transformat-o în 2010 într-un “îngeraș” Victoria’s Secret. Candice este născută în Africa de Sud, are 32 de ani și este mama a doi copii.

Candice s-a despărțit de tatăl copiilor ei la scurt timp după nașterea celui de-al doilea

Candice l-a cunoscut pe bărbatul care avea să devină tatăl copiilor ei pe când avea numai 17 ani, la o prezentare de modă în Paris. Îl cheamă Herman Nicoli și el avea atunci 23 de ani. Amândoi sunt modele. S-au logodit, au fost la un pas să se căsătorească, însă la câteva luni după nașterea celui de-al doilea copil și-au anunțat despărțirea, după 13 ani de relație.

VEZI SI: Fostă Miss Anglia, devenită om de știință. Ce contribuție are fosta regină a frumuseții în lupta împotriva coronavirus

Candice, una dintre cele mai sexy mămici din showbiz

Modelul Victoria’s Secret a fost surprins de paparazzi la plajă într-un costum de baie întreg, alb. Acesta face parte din colecția lansată de însăși Candice. Sud-africanca are propriul brand - Tropic Of C.
Posesoarea unui corp perfect, Candice a fost fotografiata de paparazzi din toate unghiurile.

VEZI SI: Ea e cea mai dorită bunică de pe internet. Cum arată Gina, femeia care face furori pe rețelele sociale

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri