cannes 2022 (1)
Divertisment

Julianne Moore, Lashana Lynch, Eva Longoria. Profimedia

Cannes 2022: Eva Longoria, Lashana Lynch și Julianne Moore, spectaculoase pe covorul roșu în prima seară a festivalului de film

Eva Longoria, Lashana Lynch și Julianne Moore au fermecat audiența pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Cele trei staruri au participat la proiecția „Final Cut”, în seara ceremoniei de deschidere a celei de-a 75-a ediții a evenimentului cinematografic anual.

După ce Cannes a fost anulat în întregime în 2020 și a fost ținut sub protocoale stricte în 2021, din cauza pandemiei, pe covorul roșu a a fost spectacol marți seară.

Starul din „Desperate Housewives”, în vârstă de 47 de ani, a arătat senzațional într-o rochie neagră, semi-transparentă, cu decolteu adânc.

Între timp, Lashana („No Time To Die”) și-a etalat silueta într-o rochie albă angelică, în timp ce Julianne Moore a emanat eleganță într-o creație neagră din satin.

 

Filmul ales pentru deschiderea festivalului, „Coupez!” („Final Cut”), în regia cineastului francez Michel Hazanavicius, este o comedie a cărei acţiune este plasată într-o fabrică dezafectată unde se toarnă un film cu zombi, cu buget redus, iar lucrurile scapă de sub control.

De asemenea, în prima zi a festivalului, actorul, producătorul şi regizorul american Forest Whitaker în vârstă de 60 de ani, premiat cu Oscar, a fost recompensat cu trofeul Palme d'Or de Onoare pentru cariera sa „strălucită”, precum şi pentru discretul său angajament umanitar, după cum au anunţat organizatorii la începutul acestei luni.

Whitaker îşi va prezenta la Cannes filmul „For the Sake of Peace”, despre determinarea tinerilor bărbaţi şi femei din Sudanul de Sud care refuză să renunţe să lupte pentru pace.

Cele mai așteptate pelicule de la festival sunt „Top Gun: Maverick” și biograficul despre regele rock 'n roll', „Elvis”.

Festivalul de Film de la Cannes, ajuns la ediţia aniversară cu numărul 75, are loc în perioada 17-28 mai.

În total, peste 35.000 de specialiști în cinematografie sunt așteptați să participe la acest eveniment grandios.

Pe www.peroz.ro:

Kim Kardashian, criticată de designerul rochiei de 5 milioane de dolari: A fost creată doar pentru Marilyn Monroe

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri