WE tv Celebrates The Premiere Of "Marriage Boot Camp" Reality Stars And "Ex-isled"
Divertisment

Carmen Electra a dezvăluit locul neobișnuit în care își ține pantofii/ Getty Images

Carmen Electra a dezvăluit un lucru neștiut despre ea. Care este locul neobișnuit în care își ține colecția de pantofi

Carmen Electra, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Baywatch”, are 49 de ani și se mândrește cu un trup perfect. În plus, ea este recunoscută ca fiind o împătimită a modei, iar o dovadă în acest sens este mărturisirea făcută de curând.

În cadrul unui interviu, actrița în vârstă de 49 de ani a dezvăluit că în dulapul în care ar fi trebuit să depoziteze sticle cu vin, ea a ales să păstreze pantofi.

Citește și: Carmen Electra, în costum de baie, la 49 de ani: Dacă aș fi respectat toate regulile, nu aș fi ajuns niciodată nicăieri

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit New York Post, Carmen Electra a mărturisit că în cadrul reședinței sale din Los Angeles, a cărei valoare se ridică la 2,79 de milioane de dolari, dulapul de sticle cu vin l-a transformat în dressing de pantofi.

”Nu m-am mutat de prea mult timp în casa asta, însă am fost creativă în ceea ce privește camera de vin. Pentru că nu prea beau vin, am decis să fac un fel de muzeu de pantofi.”, a mărturisit actrița.

Citește și: Cum arată o fostă Miss Univers la plajă în Maldive. Olivia Culpo, parada costumelor de baie în paradisul exotic

Astfel, în dulapul în care ar fi trebuit să țină sticle cu vin, ea a ales să folosească respectivele etajere pentru a-și expune pantofii.

Locuința actriței se întinde pe 3.850 de metri pătrați, are cinci dormitoare, cinci băi și se află într-una dintre cele mai frumoase zone din Los Angeles, și anume Hollywood Hills.

Etichete: pantofi , carmen electra , dulap

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri