Kylie Jenner/ Profimedia
Divertisment

Kylie Jenner/ Profimedia

Rochia mulată purtată de Kylie Jenner a creat controverse în mediul online: „Mă întreb cât timp ți-a luat să te îmbraci”

Kylie Jenner este una dintre cele mai urmărite celebrități din mediul online, astfel că, sora mai mică a lui Kim Kardashian nu trece neobservată atunci când apare la evenimentele mondene. Tânăra femeie de afaceri este analizată din cap până-n picioare, iar fanii sunt atenție la toate detaliile. 

Recent, Kylie a luat parte la show-ul Schiaparelli din timpul Săptămânii Modei de la Paris, unde a purtat o rochie lungă, extrem de mulată, care a creat controverse în mediul online. Piesa vestimentară radiantă i-a pus în evidență talia subțire și formele voluptoase, dar și bustul generos, care a fost evidențiat cu ajutorul decolteului amplu. Vedeta a fost lăudată pentru alegerea ținutei, însă fanii nu au putut trece cu vedere peste faptul că rochia a fost extrem de mulată și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Mă întreb cât timp ți-a luat să te îmbraci”/ „Cred că ai stat o grămadă să pui asta pe tine”/ „Ești sigură că poți respira?”. 

Kylie Jenner/ Profimedia
Kylie Jenner/ Profimedia

Citește și: Kylie Jenner a recunoscut, în sfârșit, că și-a făcut operație de mărire a bustului: „Nu aș suporta ca fiica mea să facă asta la 19 ani”

Rochia nu a fost singurul element care a atras atenția, căci vedeta din „Kardashians” a optat pentru o încălțăminte cel puțin bizară. Din spate par niște pantofi stiletto clasici, însă din față lucrurile stau diferit. În loc de vârful ascuțit, pantofii aleși de Kylie imitau foarte bine forma degetelor de la picioare. 

Kylie Jenner/ Profimedia
Kylie Jenner/ Profimedia

Kylie Jenner, declarații despre „ajustările” făcute la nivelul feței

În aprilie 2023, în  timp ce vorbea despre Stormi Webster, fiica ei în vârstă de cinci ani, pe care o împarte cu Travis Scott, vedeta s-a emoționat și a recunoscut că își regretă toate intervențiile estetice. „Nu vreau ca fiica mea să facă lucrurile pe care le-am făcut eu. Mi-aș dori să nu fi atins niciodată nimic de la început”, a declarat Kylie Jenner

Vedeta a vorbit despre decizia ei de a-și pune filler în buze, susținând că a fost întotdeauna o persoană încrezătoare, însă buzele au fost mica ei nesiguranță”.

Citește și: Ce a determinat-o pe Kylie Jenner să-și mărească buzele. A făcut primele intervenții la doar 17 ani

„Cred că o mare concepție greșită despre mine este că m-am operat atât de mult pe față și că eram o persoană nesigură. Chiar nu eram! Da, îmi plac buzele pline și mi-am dorit buze mai voluminoase, dar încă de mică am fost întotdeauna cea mai încrezătoare persoană din cameră. Am avut o problemă cu nesiguranța din cauza buzelor, așa că am apelat la fillere și a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Nu regret. Dar întotdeauna am crezut că sunt drăguță”, a spus vedeta de reality într-un nou interviu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri