EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Baywatch Beauty Carmen Electra Looks Far From Her 90’s Sex Symbol Status As She Has Makeup-Free Moment Of Reflection
Divertisment

Carmen Electra. Profimedia

Carmen Electra și-a îngrijorat fanii cu cea mai recentă apariție. Surse apropiate ei susțin că actrița nu plângea și nu era supărată

Carmen Electra și-a îngrijorat fanii cu cea mai recentă apariție. Paparazzii au surprins-o stând pe scări, în fața casei sale din Los Angeles, iar după ce pozele au ajuns pe rețelele sociale, admiratorii ei și-au exprimat temerile că vedeta din „Baywatch” nu este deloc bine, mulți subliniind că aceasta plângea în timp ce-și ținea capul în mâini. 

Surse apropiate actriței, citate de Daily Mail, au negat ulterior aceste supoziții, comentând că Electra nu era „tulburată și supărată” și că „nu a plâns deloc”.

Acestea au susținut că starul din „Baywatch”, în vârstă de 51 de ani, a ieșit afară timp de două minute, dar „și-a dat seama că era foarte cald” și „pur și simplu nu și-a putut ține ochii deschisi din cauza luminii soarelui”.

Luna trecută, ea a fost protagonista unei ședințe foto pentru noua campanie SKIMS, brand deținut de celebra Kim Kardashian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Carmen Electra a devenit celebră cu rolul salvamarului Lani McKenzie, în 1997, în serialul „Baywatch”, care a transformat-o într-un sex-simbol. Vedeta a părăsit seria după un singur sezon din cauza programului încărcat și a stării de sănătate a mamei ei. 

Ani mai târziu, în 2003, a revenit pentru filmul „Baywatch: Hawaiian Wedding”.

În 2020, Electra a împărtășit secretele siluetei ei: o dietă strictă, multă apă și o rutină de îngrijire a pielii respectată cu strictețe, de la care nu se abate de 20 de ani.

Fostul model Playboy a explicat pentru DailyMail.com că lumea a acuzat-o adesea că a suferit intervenții chirurgicale estetice, menționând că atât de mulți oameni de la Hollywood au apelat la astfel de metode încât a devenit un obicei să se presupună că toți artiștii fac asta.

„Să fim realiști, suntem la Hollywood, iar când îmi spun povestea reală, oamenii sunt șocați, pentru că, în mod normal, o femeie ar fi făcut anumite lucruri până acum”, a spus ea.

„În cazul meu, nu, nu am apelat la operații estetice și aș spune că aspectul meu se datorează disciplinei mele când vine vorba de îngrijirea pielii”.

Etichete: carmen electra

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri