Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Profimedia Images

Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Artista și-a etalat abdomenul în timp ce mergea la cumpăraturi

Jennifer Lopez arată foarte bine la vârsta de 52 de ani. Actrița a fost surprinsă la o sesiune de cumpărături alături de fiica ei, având abdomenul la vedere. 

Jennifer Lopez este recunoscută pentru faptul că reușește să se mențină în formă și să arate spectaculos la vârsta de 52 de ani. Actrița nu ratează nicio ocazia în care să-și arate formele și corpul tonifiat, iar recent, aceasta a fost surprinsă cu abdomenul la vedere în timp ce se bucura de o sesiune de cumpărături alături de fiica ei Emme, în vârstă de 13 ani, în Beverly Hills.

Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Profimedia
Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Profimedia

Citește și: Jennifer Lopez, spectaculoasă într-o rochie albă, cu spatele gol. Artista arată perfect la 52 de ani

Actrița a purtat un pulover scurt cu guler de culoare albastru-verzui, care i-a lăsat abdomentul lucrat la vedere, o pereche de blugi albaștri evazați și un pardesiu în aceeași nuanță cu puloverul. În picioare a purtat o pereche de pantofi sport albi și a accesorizat totul cu o geantă verde și o pereche de ochelari de soare. De asemenea, nu a lipsit nici masca de protecție, Lopez fiind una dintre vedetele care respectă restricțiile sociale impuse de autorități. Cele două s-au bucurat de o plimbare prin magazinele de lux.

Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Profimedia
Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Profimedia

Care sunt produsele de make-up la care nu renunță Jennifer Lopez

Într-un video postat de curând, artista a dezvăluit pe contul ei de Instagram care este rutina sa de înfrumusețare după o sesiune de antrenamente la sală. Jennifer Lopez a explicat că nu iese din casă fără să se machieze.

Starul din „Hustlers”, mamă a doi copii, a povestit că după ce se antrenează la sală, unde îi place să poarte echipamente frumoase, care să o motiveze, își curăță fața cu un demachiant, pentru a îndepărta impuritățile și uleiurile, apoi își spală fața. Apoi a continuat: „Nu pot să ies din casă fără lip gloss și rimel.”

Citește și: Jennifer Lopez, într-o fustă cu o crăpătură imposibil de ignorat și un top scurt. Artista arată la 52 de ani ca o tânără de 20

Artista din Bronx trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Ben Affleck. O sursă prezentă luni la Met Gala, unde cei doi au fost invitați, a declarat: „Trăiesc clipa. Se bucură foarte mult unul de celălalt. Sunt ca doi copii îndrăgostiți! Ultimele două săptămâni au fost intense. Formează o echipă grozavă. Pe zi ce trece realizează că viitorul lor este împreună”.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri