william, charlotte2
Divertisment

Prințesa Charlotte. Prințul William în brațele mamei sale, prințesa Diana. Profimedia

Cât de mult seamănă prințesa Charlotte cu tatăl ei, prințul William, când era mic. Imaginile care vorbesc de la sine

Asemănarea dintre ei este izbitoare. Prințesa Charlotte este leită tatăl ei, în imagini cu prințul William de când acesta era mic. Chiar și el a rămas uimit de o fotografie anume, pe care a văzut-o în urmă cu patru ani în timpul unei vizite în Bradford. „Sunt eu? Nu-i așa că pare Charlotte”, a reacționat el uimit. 

Cu zâmbetul ei poznaș și fețele simpatice pe care le face atunci când încearcă să-i țină în frâu pe cei doi frați ai ei, mai ales pe haiosul Louis, prințesa Charlotte a cucerit deja inimile britanicilor.

Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Charlotte se transformă tot mai mult, pe măsură ce timpul trece, în imaginea părinților ei, prințul și prințesa de Wales. Fizic însă, puștoaica ce tocmai a împlinit nouă ani în mai, seamănă foarte mult cu tatăl ei. Imaginile cu William la vârsta lui Charlotte vorbesc de la sine.

Dezvăluiri despre copiii lui Kate Middleton și ai prințului William. Cum au ajutat-o pe prințesa de Wales în timpul tratamentului

Princess Charlotte 6th birthday, Norfolk, UK - 01 May 2021
Prințesa Charlotte a împlinit șase ani / Profimedia Images
Royalty - Royal Christmas Day Service - Windsor
Prințul William. Profimedia

Prințul William a confundat o poză cu el crezând că e fiica sa 

O fotografie anume i-a atras atenția chiar și moștenitorului tronului britanic.

În timpul unei vizite regale, la Khidmat Centre, în Bradford, în 2020, William a confundat o poză cu el crezând că e fiica sa.  

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Acolo sunt eu? Nu seamănă cu Charlotte? Nu seamănă cu Charlotte? Eu sunt? Oh, Doamne. Eu sunt? Seamănă exact cu Charlotte. E incredibil. Nu am mai văzut asta până acum. Ce asemănare izbitoare”, a reacționat el surprins.

Iată câteva imagini grăitoare cu prințesa Charlotte și cu tatăl ei, prințul William.

Anul acesta, la aniversarea prințesei Charlotte, prinţii e Wales au dat publicităţii o fotografie a fiicei lor.

În fotografia realizată recent de mama sa, Charlotte, prinţesă de Wales, cel de-al doilea copil al prinţului William şi al lui Kate, zâmbeşte fericită din grădina reşedinţei familiei sale din Windsor.

Prințesa Charlotte/ Profimedia
Prințesa Charlotte/ Profimedia

A devenit tradiţie pentru Palatul Kensington de a publica poze realizate de Kate, care este pasionată de fotografie, pentru a marca zilele de naştere şi alte ocazii festive.

Prinţesa de Wales şi-a cerut însă scuze în luna martie, după difuzarea unei fotografii în care apare alături de copiii săi cu ocazia Zilei Mamei şi pe care marile agenţii de presă au decis să o retragă de la publicare pe motiv că fusese retuşată. La puţin timp după acest moment controversat, prinţesa Kate a anunţat că suferă de cancer.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri