printul william, kate middleton si copiii lor
Actualitate

Felicitarea de Crăciun emisă de Kensington Palace: Kate Middleton, prințul William și cei trei copii ai lor, zâmbitori și relaxați. / Foto: Profimedia

Dezvăluiri despre copiii lui Kate Middleton și ai prințului William. Cum au ajutat-o pe prințesa de Wales în timpul tratamentului

Prințesa Charlotte și prinții George și Louis sunt „centrul lumii lui Kate Middleton și lui William”, iar aceștia au arătat o „reziliență extraordinară” după ce prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer și a început tratamentul, susține o sursă citată de Daily Mail.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunțat, prin intermediul unui videoclip emoționant, că a fost diagnosticată cu cancer și se află în primele etape ale tratamentului, urmând chimioterapie preventivă.

Citește și: Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

În videoclipul respectiv, Kate Middleton a explicat că ea și soțul ei, prințul William, „au avut nevoie de timp pentru a le explica totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și pentru a-i reasigura că va fi bine”.

Prințesa Charlotte/ Profimedia
Prințesa Charlotte/ Profimedia

Într-un interviu pentru People, o sursă apropiată prințesei și prințului de Wales a dezvăluit că prințul George, în vârstă de zece ani, prințesa Charlotte, de opt ani și prințul Louis, de cinci ani, au fost o sursă de susținere extraordinară pentru mama lor în timpul tratamentului pentru cancer.

„Copiii sunt centrul lumii lor!”, a declarat sursa respectivă, potrivit Daily Mail.

„Își ia energia din reziliența extraordinară a copiilor”, a mai adăugat sursa respectivă, care a precizat, de asemenea, că William și Kate își prioritizează timpul pentru a se dedica acestora.

Mai mult de atât, se crede că prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer pe 22 martie, când cei trei copii ai lor au intrat în vacanța de Paște, tocmai din dorința de a-i proteja pe aceștia, ca ei să nu fie asaltați de curiozitățile colegilor. 

Citește și: Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”i din dorința de a-i proteja de întrebările colegilor, ca ei să nu ia contact cu aceștia imediat.

Kate Middleton și prințul William și-au petrecut Paștele acasă, alături de copii.

Prințul William,  „stâlpul de susținere” al lui Kate

În ciuda zvonurilor din ultima perioadă, care susțineau că prințul William ar avea o relație extraconjugală, un apropiat al lui și al prințesei de Wales susține că cei doi soți sunt foarte bine, iar în această perioadă se concentrează exclusiv pe recuperarea lui Kate. 

„Este o persoană de încredere, foarte puternică. Kate nu se simte izolată în această perioadă datorită lui William, care îi este alături”, a dezvăluit un prieten al celor doi, potrivit People.

printul si printesa de wales
Prințesa de Wales, susținută de soțul ei, prințul William / Foto: Profimedia

Citește și: De ce nu a fost prințul William alături de Kate Middleton când aceasta a anunțat că are cancer. "E mândru de curajul soției lui"

Săptămâna trecută, prinţesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic, ea subliind că soțul ei îi este alături.

„Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de alinare şi reasigurare. La fel ca şi dragostea, sprijinul şi bunătatea de care au dat dovadă atât de mulţi dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi", preciza ea.

Citește și: Dezvăluiri despre relația dintre Harry și William, după ce Kate Middleton a spus că are cancer: „Nu există planuri de reconciliere!”

Este vorba despre susținere, iar ea simte că este susținută. Este un efort comun. Ea nu se simte izolată deloc. Nucleul familiei pe care l-au creat este atât de puternic încât acum este un sprijin imens nu doar pentru el, ci și pentru Catherine”, a mai spus sursa respectivă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri