Cate Blanchett
Divertisment

Cate Blanchett, la Festivalul de Film de la Cannes 2024 / Foto: Profimedia

Cate Blanchett, într-o ținută 2 în 1, pe covorul roșu de la Cannes 2024. Parcă a avut pe ea două rochii

Cate Blanchett a uimit asistența de la Festivalul de Film de la Cannes 2024 cu tonusul de invidiat, simplitatea elegantă și ținuta inedită aleasă pentru a participa la premiera "The Apprentice", peliculă în care Sebastian Stan joacă rolul principal.

Cate Blanchett a fost imaginea glamour-ului pe covorul roșu de la Cannes, într-o rochie Jean Paul Gaultier Haute Couture. Actrița australiană de 55 de ani și-a afișat silueta impecabilă și zâmbetul inconfundabil, în colțul gurii, la premiera mondială a filmului în care românul Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump.

Citește și: A fost Miss World acum 30 de ani și a rămas splendidă. Ochii magnetici ai Aishwaryei Rai au eclipsat ghipsul de pe braț, la Cannes 2024

Cate Blanchett
Cate Blanchett, la Festivalul de Film de la Cannes 2024 / Foto: Profimedia

Ținuta aleasă de blondă i-a venit mănușă și a surprins prin ineditul său. Parcă avea pe ea două rochii, de fapt: din față, una neagră, iar din spate, o alta, roz pal, din satin. Pe umeri a avut o bijuterie din perle, ca un colier care i-a îmbrățișat umerii. La nivel de machiaj și coafură a mers pe simplitate. În afară de superbul colier și cercei, Cate nu a mai purtat bijuterii.

Citește și: Cannes 2024. Actrițele de la Hollywood, spectaculoase pe covorul roșu. Examen de stil pe Croazetă

În "The Apprentice", Sebastian Stan Stan lucrează alături de Jeremy Strong din serialul "Succession", care joacă rolul avocatului Roy Cohn, dar și de actrița bulgară Maria Bakalova, care o întruchipează pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald. Prezentat ca o explorare a puterii și a ambiției, plasat într-o lume a corupției și a înșelăciunii, "The Apprentice" examinează eforturile lui Trump de a-și construi afacerea imobiliară în New York, în anii '70 și '80. De asemenea, sapă și în relația sa cu infamul avocat Roy Cohn. Este o poveste mentor-protejat care prezintă originile unei mari dinastii americane. 

 

 

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri