Catherine Deneuve
Divertisment

Catherine Deneuve, la Festivalul de Film de la Cannes 2024 / Foto: Profimedia

Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica

Catherine Deneuve, marea stea a cinematografiei franceze, a strălucit și anul acesta pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Elegantă, șic și rafinată, actrița de 80 de ani a fost prezentă alături de restul distribuției din filmul "Marcello Mio", care explorează viața lui Marcello Mastroianni, marea ei iubire.

Una dintre cele mai frumoase femei ale anilor '60-'70 a demonstrat că și astăzi este o prezență fermecătoare. La Cannes 2024 a apărut de două ori, alături de fiica ei, Chiara Mastroianni, pentru a prezenta noul film în care joacă împreună. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu Marcello Mastroianni, Deneuve s-a întâlnit în 1971, pe platourile de filmare ale peliculei "It Only Happens to Others". Deși fiecare era căsătorit cu altcineva, ei au avut o relație amoroasă plină de pasiune și au rămas apropiați și după despărțire. Nu s-au căsătorit niciodată, dar au format unul dintre cele mai admirate cupluri de actori. Au și lucrat împreună la mai multe filme, dar cel mai important "proiect" comun este fiica lor, Chiara Mastroianni, care le-a și călcat pe urme.

Citește și: Cate Blanchett, într-o ținută 2 în 1, pe covorul roșu de la Cannes 2024. Parcă a avut pe ea două rochii

Catherine Deneuve
Catherine Deneuve, la Festivalul de Film de la Cannes 2024 / Foto: Profimedia

În filmul "Marcello Mio", Catherine își joacă propriul rol. Cu părul coafat impecabil, ochelari de soare la ochi, o rochie midi croșetată și o poșetă roz aprins, actrița a fost șic la photocall-ul peliculei. Și-a lăsat la vedere și tatuajul de pe picior. Nici Chiara, fiica ei în vârstă de 51 de ani, nu a lipsit de la eveniment. 

catherine deneuve si fiica ei

În plus, cele două au apărut și seara, la premiera filmului. De această dată, Chiara a furat privirile într-o rochie lungă și paietată, în timp ce mama ei a părut cu mult mai tânără decât anii din bulletin, într-un costum șic, cu pantaloni largi și sacou cu detalii colorate.

Citește și: Catrinel Menghia, splendidă la Cannes, la 2 luni de când a născut al doilea copil. A strălucit de una singură, dar și alături de iubit

 

 

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri