37th AFI Life Achievement Award On TV Land Prime - Arrivals
Divertisment

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Catherine Zeta-Jones, bunică vitregă din nou. Michael Douglas a dezvăluit că fiul lui a devenit tată: ”Bine ai venit pe lume, Ryder!”

Michael Douglas este în culmea fericirii, întrucât Cameron, primul lui copil, a devenit tată din nou. Actorul în vârstă de 76 de ani a făcut publică o imagine emoționantă cu nepoțelul lui, ce va purta numele Ryder, iar Catherine Zeta-Jones s-a arătat încântată să fie bunică vitregă pentru a doua oară. 

Michael Douglas are o familie frumoasă și, în ciuda trecutului controversat al lui Cameron, cei doi au relație frumoasă. În urmă cu puțin timp, actorul a făcut publică o fotografie pe Instagram, prin care a anunțat că fiul lui a devenit tatăl unui băiețel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, apariție inedită la primele ore ale dimineții. Fanii au reacționat imediat:”Sunteți grozavi!”

”Felicitări Cameron și Viviane. Bine ai venit pe lume Ryder T. Douglas! Bunic mândru”, a scris el în dreptul unei imagini în care apare fiul lui și soția, alături de cei doi copii.

De asemenea, Catherine Zeta-Jones, soția lui Michael Douglas, a reacționat și l-a felicitat pe Cameron printr-un story: ”S-a născut un nou Douglas. Bine ai venit pe lume, Ryder T. Douglas.”, a scris ea.

Cameron Douglas a fumat marijuana la 13 ani

Cameron Douglas, fiul renumitului actor Michael Douglas, nu a avut o copilărie liniștită. La doar șapte ani, acesta a aflat că tatăl lui se droga, iar ulterior, după ce a fost trimis la internat, și-a găsit refugiul în droguri. Avea doar 13 ani când a fumat pentru prima oară marijuana.

Nu a durat mult, iar Cameron Douglas a fost exmatriculat. Problemele cu care se confrunta l-au împins şi mai mult în lumea drogurilor, astfel că până la 26 de ani ajunsese să consume cocaină, heroină şi metanfetamină.

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit secretul căsniciei cu Michael Douglas: ”Am fost norocoasă să mă căsătoresc cu cel mai bun prieten!”

În încercarea de a-l salva, Michael Douglas i-a propus să joace într-un film alături de el şi bunicul lui, Kirk Douglas, dar acesta nu a renunţat la droguri.

Pentru că tatăl lui nu îi mai dădea bani, Cameron Douglas a început să comită jafuri armate şi să facă contrabandă cu droguri. Iar în 2009 a fost arestat pentru posesie de heroină şi trafic de droguri, fiind condamnat la șapte ani de închisoare. În timpul petrecut în spatele gratiilor, Cameron a renuţat la droguri, iar între timp a devenit și tată, având o fiică foarte frumoasă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri