AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Inside
Divertisment

Photo by Earl Gibson III/Getty Images

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, alături de copiii lor de Ziua Recunoștinței. Imaginea a făcut furori pe Instagram

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar de Ziua Recunoștinței au petrecut în cerc restrâns din cauza pandemiei de coronavirus, avându-i aproape doar pe copii.

Actrița în vârstă de 48 de ani a făcut publică o fotografie în care apare alături de soțul ei, precum și de copiii lor, Carys și Dylan, dar și alături de fiul lui Michael din prima căsnicie, Cameron, care o are alături pe partenera sa, Viviane Thibes.

”Recunoscătoare”, a scris ea în dreptul imaginii făcute publice pe rețelele sociale, iar Dylan, fiul ei de 20 de ani a comentat: ”Atât de recunoscător pentru familia mea.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Michael Douglas, mărturisiri emoționante după 20 de ani de căsnicie. Cum a început povestea de iubire dintre el și Catherine Zeta-Jones

De asemenea, în imagine, în colțul din stânga, apare și fiica lui Cameron. Acesta pare extrem de zâmbitor, semn că a învins dependența de droguri.

Cameron Douglas a fumat marijuana la 13 ani

Cameron Douglas, fiul renumitului actor Michael Douglas, nu a avut o copilărie liniștită. La doar șapte ani, acesta a aflat că tatăl lui se droga, iar ulterior, după ce a fost trimis la internat, și-a găsit refugiul în droguri. Avea doar 13 ani când a fumat pentru prima oară marijuana.

Nu a durat mult, iar Cameron Douglas a fost exmatriculat. Problemele cu care se confrunta l-au împins şi mai mult în lumea drogurilor, astfel că până la 26 de ani ajunsese să consume cocaină, heroină şi metanfetamină.

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit secretul căsniciei cu Michael Douglas: ”Am fost norocoasă să mă căsătoresc cu cel mai bun prieten!”

În încercarea de a-l salva, Michael Douglas i-a propus să joace într-un film alături de el şi bunicul lui, Kirk Douglas, dar acesta nu a renunţat la droguri.

Pentru că tatăl lui nu îi mai dădea bani, Cameron Douglas a început să comită jafuri armate şi să facă contrabandă cu droguri. Iar în 2009 a fost arestat pentru posesie de heroină şi trafic de droguri, fiind condamnat la șapte ani de închisoare. În timpul petrecut în spatele gratiilor, Cameron a renuţat la droguri, iar între timp a devenit și tată, având o fiică foarte frumoasă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?