A Paley Honors Luncheon Celebrating Michael Douglas
Divertisment

Photo by John Lamparski/Getty Images

Michael Douglas, mărturisiri emoționante după 20 de ani de căsnicie. Cum a început povestea de iubire dintre el și Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Sunt căsătoriți de 20 de ani, au împreună doi copii și se mândresc cu o legătură solidă.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au sărbătorit de curând 20 de ani de căsnicie, iar actorul a povestit în cadrul unui mesaj vocal cum a cunoscut-o pe femeia care îi e alături de 20 de ani, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.

Citește și: Idei de activități de Crăciun pentru copii. Decorațiunile festive care îi vor bucura pe cei mici

Potrivit mărturisirilor făcute de actor, se pare că povestea lor de iubire a început la vizionarea filmului Masca lui Zorro, în cadrul căruia Catherine-Zeta Jones a avut unul dintre cele mai importante roluri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Mă uitam la film și mă gândeam: „Wow, cine e fata asta, e incredibilă.” O lună mai târziu eram la Deauville Film Festival. M-am uitat pe program și am văzut că în ziua următoare urma să fie proiectat Zorro. Așa că am rugat-o pe asistenta mea să se intereseze dacă Catherine Zeta-Jones va fi prezentă și dacă vine singură. Și dacă este singură, dacă ar vrea să bem ceva împreună”, își amintește acum Michael Douglas.

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit secretul căsniciei cu Michael Douglas: ”Am fost norocoasă să mă căsătoresc cu cel mai bun prieten!”

Asistenta actorului a fost cea care i-a aranjat o întâlnire cu Zeta-Jones, iar lucrurile păreau să funcționeze bine între ei: ”În următoarea zi a venit alături de Antonio Banderas și Melanie Griffith, am băut ceva cu ea și apoi m-a invitat să luăm cina alături de compania ei. Mă gândeam ”lucrurile merg bine.”, a spus el.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Crăciun. Cum sărbătoresc românii nașterea Domnului

Totuși, Michael Douglas a forțat nota și a venit o replică îndrăzneață: ”Voi fi tatăl copiilor tăi”. Actrița l-a privit în ochi și a reacționat: ”Am auzit multe despre tine, se pare că e totul adevărat. O seară bună”, i-a spus ea.

Catherine Zeta-Jones, selfie la piscină la 50 de ani. Imaginea publicată de actriță

Căsnicia dintre cei doi n-a fost lipsită de probleme

Relația dintre Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas a fost, fără doar și poate, un adevărat rollercoaster. Cei doi s-au despărțit în 2013, însă un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-a ținut uniți a fost prietenia.

Citește și: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul.”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan (20 de ani) și Carys (17 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?