Sofia Vergara
Divertisment

Sofia Vergara / Foto: Profimedia

Sofia Vergara, corp de zeiță în prag de 51 de ani. Actrița a pozat topless în timp ce se relaxa la piscină

Sofia Vergara și-a făcut fanii să ofteze după ce a postat o fotografie extrem de îndrăzneață. Celebra actriță s-a fotografiat topless, etalându-și silueta de invidiat la piscină. 

Vedeta din „Modern Family” a demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr pentru ea, continuând să arate incredibil și la aproape 51 de ani. În imaginea postată pe contul său de Instagram, Sofia este așezată pe un șezlong, purtând dar slipul unui costum de baie negru. Actrița a renunțat la top, lucru care a ajutat-o să obțină un bronz uniform, ciocolatiu.

Citește și: Sofia Vergara, doar într-un hanorac, dresuri și cizme, fără pantaloni sau fustă. Cum arată când nu poartă rochii mulate și decoltate

Sofia Vergara și-a păstrat look-ul natural, având tenul fără pic de machiaj, iar părul i-a acoperit fața parțial, fiind lăsat desfăcut. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii actriței nu s-au putut abține când au văzut postarea de pe rețeaua de socializare și au asaltat-o cu o mulțime de comentarii: „Nu cred că există o femeie mai frumoasă în lume”/ „Vreau să știu cum de arată atât de tânără. Pare că are 30 de ani”/ „Perfectă”/ „Ești ca un vin bun! Ești mai frumoasă odată ce îmbătrânești”/ „Ai un corp perfect și ești atât de sexy”. 

Înainte de a deveni una dintre cele mai bine plătite actrițe, Sofia a fost model, iar imaginile cu ea fac furori și acum. Tânără de atunci, cu păr perfect, buze pline și picioare lungi, nu pare cu nimic diferită de femeia de astăzi, de parcă anii ar fi stat în loc. Formele ei au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

Citește și: Sofia Vergara, fotografie din culisele emisiunii „America's Got Talent”. Cum arată vedeta în spatele camerelor de filmat

Când avea în jur de 20 de ani, Sofia Vergara era un model de succes. Formele ei voluptoase au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri