Eve Jobs
Divertisment

Eve Jobs, Foto: Profimedia

Ce a făcut fiica lui Steve Jobs după ce s-a aflat că fostul ei iubit s-a cuplat cu Selena Gomez. Toată lumea a fost surprinsă

Vestea că Selena Gomez are un nou iubit a făcut înconjurul lumii ieri, însă cineva pare să nu se fi bucurat de această informație. Eve, fiica regretatului Steve Jobs, și-a dezactivat contul de Instagram după ce s-a aflat că fostul ei partener, Drew Taggart, are o relație cu celebra artistă.

Potrivit jurnaliștilor de la Page Six, persoanele care au încercat să acceseze contul de Instagram al fiicei lui Steve Jobs n-au reușit, căci le-a apărut mesajul ”Îmi pare rău, această pagină nu este disponibilă”, semn că modelul de 24 de ani și-a dezactivat profilul.

Citește și: Fiica lui Steve Jobs va colabora cu o companie mare, ce reprezintă modele celebre. Tânăra nu a moștenit niciun ban de la tatăl ei

Eve, fiica lui Steve Jobs

Conform sursei citate, Eve, în vârstă de 24 de ani și Drew Taggart, unul dintre membrii trupei Chainsmokers, în vârstă de 33 de ani, au început să iasă împreună în vara anului 2022, însă relația lor pare să fi eșuat, artistul cuplându-se acum cu Selena Gomez.

Drew Taggart și Selena Gomez, extrem de fericiți împreună

Luni au apărut informații potrivit cărora artista în vârstă de 30 de ani și muzicianul de 33 de ani se întâlnesc. 

„Nu încearcă să-și ascundă povestea de iubire furișându-se în cluburi exclusiviste”, a declarat o sursă pentru UsWeekly. Noul cuplu este „foarte discret”, „sunt relaxați”. „Merg la bowling și la film când petrec timp împreună”, a mai susținut persoana respectivă. „Selena îl place foarte mult”, „se distrează fantastic împreună”.

Selena Gomez are o relație cu Drew Taggart

Citește și: Fiica lui Steve Jobs a debutat în modă: s-a lăsat pozată în cadă, la un an după ce mama ei anunța că nu va primi niciun ban din avere

Înainte de Eve, el a mai avut relații cu Meredith Mickelson și Haley Rowe și Chantel Jeffries.

„A fost o despărțire pe cale amiabilă și au rămas prieteni”, a spus reprezentantul muzicianului.

În decembrie, Entertainment Tonight nota, citind surse apropiate acesteia, că Selena este deschisă pentru întâlniri: „Se simte fantastic”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri