Eve, fiica lui Steve Jobs
Divertisment

Eve, fiica lui Steve Jobs / Profimedia Images

Fiica lui Steve Jobs va colabora cu o companie mare, ce reprezintă modele celebre. Tânăra nu a moștenit niciun ban de la tatăl ei

Eve, fiica lui Steve Jobs în vârstă de 23 de ani, se bucură de succes în lumea modelingului și tocmai a anunțat semnarea unui contract cu DNA Model Management.

În vârstă de 23 de ani, tânăra, care este fiica regretatului fondator al Apple și a lui Laurene Powell Jobs, în vârstă de 58 de ani, a făcut anunțul inedit pe contul personal de socializare.

”Reprezentată acum de @dnamodels”, a scris ea în dreptul unei fotografii portret, în care a apare îmbrăcată într-o bluză neagră și este foarte serioasă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Fiica lui Steve Jobs a debutat în modă: s-a lăsat pozată în cadă, la un an după ce mama ei anunța că nu va primi niciun ban din avere

Potrivit Daily Mail, această reușită a lui Eve înseamnă un pas înainte în cariera ei ca model, întrucât firma respectivă reprezintă modele celebre, printre care Doutzen Kroes, Emily Ratajkowski și Kaia Gerber.

Totodată, fiica lui Steve Jobs a fost prezentă și la Săptămâna Modei de la Paris, unde a luat parte la prezentarea colecției Louis Vuitton.

Fiica lui Steve Jobs

Eve nu a moștenit niciun ban de la tatăl ei 

Înainte de a muri,  în octombrie 2011, Jobs avea o avere estimată la $10,2 miliarde. Fiica sa cea mare, Lisa, a primit o sumă importantă de bani, după decesul tatălui ei, dar cea mai mare parte a averii a mers la Powell-Jobs care nu plănuiește să o lase celor trei copii ai săi. 

Powell-Jobs are o avere de $35,4 miliarde de dolari, iar ea a declarat, acum câteva luni, pentru The New York Times, că nu este „nimic corect” în legătură cu o avere moștenită.

VEZI SI: Cele mai puternice antibiotice naturale: usturoiul, ghimbirul sau scorțișoara, aliații noștri în lupta cu infecțiile

„Am moștenit averea de la soțul meu căruia nu i-a păsat de acumularea acesteia”. „Lucrez în onoarea muncii sale si mi-am dedicat viața pentru a face tot ce-mi stă în putință pentru a distribui eficient această avere, așa încat să poată beneficia de ea oameni și comunități, într-un mod viabil”.

„Nu sunt interesată de construirea unei averi care să fie moștenite, iar copiii mei știu asta. Pe Steve nu-l interesa așa ceva. Dacă voi trăi îndeajuns de mult, se va sfârși odată cu mine”.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri