Sarah Ferguson, cea mai bună prietenă a prințesei Diana
Divertisment

Sarah Ferguson, cea mai bună prietenă a prințesei Diana, a făcut declarații inedite / Getty Images

Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

Sarah Ferguson, cea care i-a fost prietenă prințesei Diana ani de zile, a făcut declarații neașteptate în cadrul unei emisiuni la radio și a dezvăluit cum ar fi reacționat Lady Di dacă ar fi trăit atunci când prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlurile regale.

Sarah Ferguson, ducesa de York, care a fost prietenă cu prințesa Diana încă de când erau adolescente, a vorbit despre aceasta în cadrul emisiunii ”The Kyle and Jackie O Show” de la un post de radio australian.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, cuvinte dure despre ducesa de Sussex: “L-am avertizat pe prințul Harry că îi va distruge viața”

Întrebată dacă lady Di ar fi fost ”fericită” că prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlurile reale, aceasta a explicat că este de părere că prințesa Diana i-ar fi susținut, întrucât era foarte mândră de băieții ei.

”Cred că dacă ar fi trăit, ea ar fi fost foarte mândră de băieții ei, mândră că au rămas puternici și fermi. Ei seamănă foarte mult cu ea, cu siguranță ar fi fost foarte mândră.”, a declarat Sarah, potrivit Metro.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în SUA după ce au renunțat la titlurile regale

Anul trecut, în iulie, prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au părăsit definitiv Canada, unde locuiau de câteva luni și s-au stabilit în Los Angeles.

Meghan Markle și printul Harry

Ducii de Sussex, care au renunțat în ianuarie 2021 la statutul de membri seniori ai Casei Regale Britanice, ar fi luat un avion privat săptămâna trecută cu destinația Los Angeles. Ei locuiau, din noiembrie, alături de fiul lor Archie, într-o vilă de lux în Insula Vancouver, al cărei proprietar a rămas necunoscut.

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

Cuplul și-ar fi stabilit reședința aproape de Hollywood, tabloidul britanic sugerând că ar fi ales zona Beverly Hills. ”Această mutare era plănuită de ceva vreme. Canada nu ar fi funcționat din motive diverse, asta au înțeles amândoi, și vor să locuiască în zona Los Angeles-ului. Au o rețea de cunoștințe aici. Aici se află noua lor echipă de agenți, PR și manageri și, desigur, mama ducesei, Doria, locuiește aici”, susțin sursele citate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri