thomas markle jt
Actualitate

Thomas Markle Jr. nu are deloc o părere bună despre sora lui, Meghan. / Foto: Profimedia

Fratele lui Meghan Markle, cuvinte dure despre ducesa de Sussex: "L-am avertizat pe prințul Harry că îi va distruge viața"

Meghan Markle nu are parte de pic de susținere din partea familiei sale. Doar mama ei, Dora, îi este alături, însă tatăl și frații ei ies din când în când la rampă cu declarații dureroase, care ajung pe prima pagină a ziarelor din Marea Britanie.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

De data aceasta, cel care a avut ceva de zis la adresa ducesei de Sussex a fost fratele ei din partea tatălui, Thomas Markle Jr. Acesta devine vedetă de televiziune, după ce a acceptat să participe la Big Brother VIP Australia și s-a asigurat că-și face intrarea în lumea mondenă cu o informație controversată: "I-am zis prințului Harry că îi va distruge viața", a spus bărbatul despre sora sa și soțul ei.

Meghan Markle și fratele ei, Thomas, nu țin legătura

Thomas Markle Junior

"Sunt fratele lui Meghan Markle. Sunt cel mai mare dintre frați. I-am spus prințului Harry: «Cred că o să-ți ruineze viața, este foarte superficială»", a declarat Thomas Markle Jr., în vârstă de 55 de ani, în prezentarea sa pentru reality show.

Citește și: Adevărul despre interviul acordat de Meghan Markle lui Oprah Winfrey. Ce spera să obțină soția prințului Harry în urma dezvăluirilor

Ducesa de Sussex și fratele ei cel mare nu țin legătura și nu au o relație bună. Thomas nu a fost invitat la nunta regală din 2018 și, la acel moment, nu-și mai văzuse sora de șapte ani, scrie Daily Mail. Nu este pentru prima dată când iese public să vorbească urât despre Meghan, pe care a numit-o în repetate rânduri "falsă, obraznică, superficială, îngâmfată".

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri