Rumer Willis/ Profimedia
Divertisment

Rumer Willis/ Profimedia

Ce calități speră Rumer Willis să moștenească bebelușul său de la Demi Moore și Bruce Willis: „Îmi place că sunt ciudați”

Rumer Willis, fiica cea mare a actorilor Demi Moore și Bruce Willis, se pregătește să devină mamă în curând, iar recent, acesta a vorbit în cadrul unui interviu despre ce calități ar vrea să moștenească bebelușul de la părinții ei celebri. 

Vedeta a dezvăluit că speră că micuțul ei să ia foarte multe trăsături de la Bruce și Demi, fiindcă îi respectă foarte mult pentru felul lor de a fi. Tânăra actriță, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut atunci când a vorbit pentru People că își dorește ca bebelușul ei să ia „prosteala” contagioasă a părinților ei. 

„Sunt atât de prostuți. Îmi place să sunt ciudați. Suntem o familie de ciudați și ador asta. Sper că acest lucru îl va moșteni și copilu meu, prostia asta drăguță. Mama și tatăl meu sunt așa, surorile mele au moștenit asta și cred că acest lucru se va întâmpla și cu bebelușul meu. Râdem din orice și cred că asta e foarte sănătos”, a declarat Rumer Willis. 

Citește și: Rumer Willis, imagini cu burtica proeminentă de graviduță. Fiica lui Bruce Willis nu renunță la sport nici în ultimul trimestru

Rumer nu a dezvăluit încă sexul copilului ei, însă a vorbit despre cum își imaginează că va fi atunci când micuțul va veni pe lume. „Eu am un râs nebun, la fel și partenerul meu. Sunt curioasă cum sună al lui. Sper să pot să-i transmit mai departe tradițiile familiei și sunt nerăbdătoare să creăm tradiții noi”, spune actrița. 

În urmă cu mai bine de lună, familia lui Bruce Willis a dezvăluit că actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.  În primăvara lui 2022, familia Willis-Moore a anunțat că Bruce suferă de afazie. 11 luni mai târziu, afecțiunea a progresat și s-a transformat în demență frontotemporală.

„Deși e dureros, este o ușurare că avem în sfârșit un diagnostic clar. Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. El a vrut întotdeauna să își folosească vocea pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele importante atât în viața publică, cât și în cea privată. Știm în inimile noastre că, dacă ar putea vorbi astăzi, ar dori să formeze o conexiune cu cei care se confruntă, de asemenea, cu această boală debilitantă și să vorbească despre modul în care afectează atât de multe persoane și familiile lor. Bruce s-a bucurat întotdeauna de viață și i-a ajutat pe toți cei ce pe care i-a cunoscut să facă la fel. Am fost atât de mișcați de dragostea pe care ați împărtășit-o cu toții pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea voastră continuă, înțelegerea și respectul ne vor permite să-l ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină posibil", a transmis familia în momentul în care a anunțat diagnosticul.

Citește și: Fata lui tata. Cât de mult seamănă Rumer cu Bruce Willis. Fiica starului din „Greu de ucis”, fotografiată în cei mai scurți pantaloni

Demența frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu această afecțiune pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri