victoria beckham
Divertisment

Trebuie sa recunoastem ca unele vedete au descoperit secretul frumusetii si arata minunat chiar si la o varsta inaintata. Este si cazul Victoriei Beckham, care a dezvaluit, pe Instagram, secretul sau pentru un detox usor.

Ce cure de detoxifiere aleg vedetele. Secretul Victoriei Beckham pentru o piele luminoasa

Unele vedete au descoperit secretul frumusetii si arata minunat chiar si la varste inaintate. Este si cazul Victoriei Beckham, care a dezvaluit, pe Instagram, secretul sau pentru un detox usor.

Fosta cantareata a folosit Jasmine Tocos, o pudra care promite o piele luminoasa, detoxifierea usoara a organismului, dar si tonifierea musculaturii. Bogat in vitamina E, produsul organic poate fi consumat ca desert, smoothie, in ceai sau alte shake-uri. 

"Cand eram mica, mama obisnuia sa foloseasca capsule cu Vitamina E pe care le spargea si mi le aplica pe rani”, a scris Victoria Beckham, conform Hello Magazine.

In stare naturala, vitamina E se gaseste in anumite uleiuri, orez, grau, orz, secara si ovaz.

Daca designerul prefera o metoda mai simpla, vedete de la Hollywood incearca tot felul de metode pentru a-si rasfata corpul si a elimina toxinele.

Jennifer Aniston prefera detoxifierea organismului cu ajutorul saunei cu infrarosu, in vreme ce Gwyneth Paltrow practica o cura de detoxifiere care are radacini ayurvedice si se numeste Panchakarma. 

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri