Rita Ora & Absolut Lime Kick-Off Grammy Awards Weekend With First Live Performance Of New Song, "Proud" At the Absolut Open Mic Project x Spotify Event In NYC
Divertisment

Rita Ora, apariție irezistibilă într-o rochie transparentă. Fotografiile au făcut furori pe Instagram

Cântăreața Rita Ora este recunoscută pentru imaginile sexy pe care le postează pe rețelele sociale, iar de această dată, ea și-a etalat din nou trupul perfect, spre fericirea fanilor.

Rita Ora, în vârstă de 29 de ani, a intrat din nou în studioul de înregistrări, iar artista a profitat de moment pentru a le arăta fanilor ținuta sexy pe care a ales-o.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, în imaginea făcută publică pe Instagram, cântăreața în vârstă de 29 de ani apare îmbrăcată într-o rochie neagră, ultra transparentă, peste care a asortat un palton.

Evident, fotografia sexy a atras mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii.

Citește și: RITA ORA S-A LOGODIT?! CINE ESTE BĂRBATUL CARE I-AR FI DĂRUIT UN INEL DE 50.000 DE EURO

Această apariție vine la doar o săptămână de când artista a fost în centrul atenției, existând zvonuri potrivit cărora aceasta ar fi primit un inel de logodnă de la iubitul ei.

Citește și: Nicole Scherzinger, prima reacție după ce fostul ei iubit a fost surprins în compania unei femei care-i seamănă

Rita Ora a făcut furori în vara anului 2020, când a fost surprinsă în repetate rânduri alături de iubitul ei, regizorul Roman Gavras, în timpul vacanțelor din Ibiza și Corfu. Acum, însă, cei doi ar fi dus relația la alt nivel și s-ar fi logodit.

Rita Ora a avut relații cu bărbați celebri

Rita Ora este cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut cu Calvin Harris, Andrew Garfield, Rob Kardashian, muzicianul Andrew Watt și Ricky Hil, fiul designerului Tommy Hilfiger.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri