melania si donald trump
Divertisment

Melania Trump se bucură din plin de timpul liber pe care-l are după ce a părăsit Casa Albă

Ce face Melania Trump de când a părăsit Casa Albă. Dezvăluiri neașteptate făcute de surse apropiate familiei

Melania, soția fostului președinte american Donald Trump, a dispărut din atenția presei de când a plecat de la Casa Albă, însă aceasta pare să se bucure din plin de viața pe care o duce acum.

Potrivit unor surse apropiate familiei Trump, Melania ”e fericită și relaxată” de când a plecat de la Casa Albă și, în plus, se bucură din plin de timpul liber pe care-l are acum.

Citeşte şi: Melania Trump, apariție controversată la spital. Motivul pentru care a fost criticată după ce le-a citit povești copiilor bolnavi

Spre deosebire de soțul ei, Melania Trump, în vârstă de 51 de ani, n-a mai apărut în public de când a părăsit Casa Albă, iar acum, surse apropiate acesteia au dezvăluit că aceasta nu interacționează cu personalul lui și nici nu se mai amestecă în chestiuni politice.

În schimb, însă, fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii se bucură din plin de sesiunile lungi de la spa, unde merge chiar și de două ori pe zi. De asemenea, ea își petrece timpul în compania fiului ei, Barron, de 15 ani, dar și cu părinții ei, care locuiesc într-o casă separată în reședința lor din Mar-a-Lago.

Melania Trump

De asemenea, surse apropiate familiei Trump au dezvăluit pentru CNN că Melania este ”fericită și relaxată” de când a plecat de la Casa Albă.

Citeşte şi: Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta de 17 ani duce o viață de lux și face furori pe rețelele sociale

Potrivit CNN, Melania Trump aștepta cu nerăbdare să plece de la Casa Albă, întrucât își dorea să se ocupe de cariera ei. În ianuarie, ea căuta spații de birouri pentru a continua inițiativa ”Be Best”, o companie axată pe îngrijirea copiilor și pentru stoparea fenomenului de hărțuire online.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri