Melania și Donald Trump
Divertisment

Melania și Donald Trump

Melania Trump, apariție controversată la spital. Motivul pentru care a fost criticată după ce le-a citit povești copiilor bolnavi

A mai rămas puțin timp până când Melania și Donald Trump vor părăsi Casa Albă, însă Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii continuă să strălucească în ținute care mai de care mai spectaculoase și mai scumpe.

A devenit o tradiție ca Melania Trump să le citească povești copiilor bolnavi în preajma Crăciunului, iar acest obicei nu a fost anulat nici de pandemia de coronavirus. Soția lui Donald Trump a mers la Spitalul de Copii din Washington, însă de această dată, doar doi copii au fost prezenți alătrui de ea, ceilalți vizionând-o din saloanele lor, prin intermediul ecranelor. Chiar și așa, însă, ea a fost criticată de unii dintre internauți.

Citește și: Cum arată rochia de 4500 de dolari purtată de Melania Trump la vot, în ziua alegerilor din SUA

Gestul Melaniei a impresionat o lume întreagă, dar a stârnit și controverse. Mai exact, pentru acest eveniment, soția lui Donald Trump a ales să poarte o haină midi, semnată Diane von Furstenberg, în valoare de 2.400 de dolari. Outfit-ul a fost, de asemenea, completat de o pereche de pantofi într-o culoare vibrantă, însă nu și de o mască de protecție împotriva coronavirusului.

Citește și: Melania Trump, apariție spectaculoasă într-o rochie creată de studenți. Ce era ascuns în imprimeul neobișnuit

Melania Trump a fost criticată de către internauţi pentru faptul că nu a purtat mască atunci când le-a citit celor doi copii aflaţi în audienţă, însă reprezentanţii spitalului au susţinut că aceştia se aflau la mai mult de trei metri distanţă de Prima Doamnă şi purtau mască, fiind, aşadar, în siguranţă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?