Melania și Donald Trump
Divertisment

Melania și Donald Trump au locuit patru ani la Casa Albă / Foto: Profimedia

Ce face Melania Trump în timp ce soțul ei așteaptă verdictul în procesul cu Stormy Daniels. O sursă a rupt tăcerea: „El e prioritatea”

Melania Trump a preferat mereu să trăiască în „umbra” soțului ei, a lui Donald Trump, dar este foarte dedicată familiei, potrivit unor surse citate de People, care au dezvăluit că fosta primă doamnă a SUA este foarte protectivă cu fiul lor, Barron.

Melania Trump nu are un grup de prieteni buni, dar acest lucru se știe de mult timp despre soția lui Donald Trump. Totuși, ea este recunoscută pentru faptul că se dedică familiei. Astfel, în loc să iasă la diferite evenimente, să întâlnească oameni, ea a preferat să petreacă timp cu familia, potrivit unor surse citate de People.

Citește și: Cum arată Melania Trump când renunță la pantofii cu toc și rochiile elegante. Fosta primă doamnă, surprinsă pe străzile din New York

„Prietenii Melaniei sunt membrii familiei”, a declarat o sursă apropiată acesteia.

„Mulți oameni o văd pe Melania la Mar-a-Lago, dar nu sunt prietenii ei. Nu stau împreună, nu se opresc să schimbe impresii. Ea a fost mereu înconjurată doar de familie. Este o mamă excelentă, este foarte protectivă cu Barron”, a mai explicat sursa respectivă.

”El a fost mereu prioritatea Melaniei. Evident că a fost îngrijorată cu privire la problemele cu legea pe care le are Donald, dar nu poate face altceva decât să-l protejeze cât poate pe Barron. Întotdeauna l-a pus pe primul loc, este o mamă foarte bună”, a mai completat sursa respectivă.

Melania Trump, alături de fiul ei, Barron
Melania Trump, alături de fiul ei, Barron / Getty Images

Citește și: Ivanka Trump, siluetă perfectă pe plajă. Cum a fost surprinsă fiica fostului președinte american pe plajele din Miami

Donald Trump susținea că va fi arestat

Fostul preşedinte american susţine de peste o săptămână cu urmează arestarea sa iminentă la New York pentru că ar fi cumpărat tăcerea actriţei porno Stormy Daniels înaintea alegerilor din 2016.

Justiţia încearcă să stabilească dacă Trump este vinovat de fals în declaraţii - ceea ce ar fi o infracţiune - sau de încălcare a legilor privind finanţarea campaniei - infracţiune penală - după ce a plătit 130.000 de dolari acestei femei, pe numele ei real Stephanie Clifford, în săptămânile dinaintea alegerilor din noiembrie 2016, scopul fiind ca aceasta să ascundă o presupusă relaţie extraconjugală, potrivit acuzării, potrivit Digi24.ro. 

"Procurorul districtual din New York, sub auspiciile şi îndrumarea +Departamentului Injustiţiei+ din Washington DC, anchetează asupra mea pentru ceva care nu este nici o crimă, nici un delict, nici o aventură", a afirmat el în faţa a mii de partizani adunaţi sub soarele texan.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri