ivanka trump
Divertisment

Ivanka Trump, siluetă perfectă pe plajă. Cum a fost surprinsă fiica fostului președinte american pe plajele din Miami

Se pare Ivanka Trump se bucură de viața departe de Casa Alba și de îndatoririle pe care le avea în calitate de fiică a președintelui.

Femeia de afaceri, în vârstă de 39 de ani, a fost suprinsă pe plaja din Miami alături de soțul său, Jared Kushner, și cei trei copiii ai lor. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, formată dintr-un costum de baie alb, o cămașă și o pălărie, Ivanka a atras atenția paparazzilor fără mare efort, prin silueta perfectă pe care a afișat-o, în ciuda faptului a trecut prin trei nașteri.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citeşte şi: Va divorța sau nu Melania de Donald Trump, odată cu terminarea mandatului soțului ei? Dezvăluirile unui apropiat al cuplului

Atentă la copiii ei, Ivanka s-a jucat și i-a supravegheat de aproape pe cei mici, apoi s-a retras pe un șezlong alături de soțul ei, unde s-a bucurat de soare în timp ce a citit o carte.

Foștii consilieri prezidențiali au părăsit Washingtonul după înfrângerea electorală suferită de Donald Trump și s-au retras în Florida, unde au închiriat un apartament de lux în Sunshine State.

Citeşte şi: Fiica cea mică a lui Steve Jobs are un nou iubit. Cine este Harry Hudson, tânărul care i-a cucerit inima

Nu se știe exact cât plătește cuplul pentru condo-ul închiriat, însă, conform Wall Street Journal, proprietatea este una dintre cele mai râvnite clădiri din Miami cu vedere la ocean. Un preț mediu pentru un complex din cartierul Surfside este de aproape 47.000 dolari pe lună.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri